headBanner

Zipper Doypack Otomatis Rotary Fill & Seal Packaging Machines With Linear Scales for Granules

Zipper Doypack Otomatis Rotary Fill & Seal Packaging Machines With Linear Scales for Granules

pedaran pondok:

Aplikasi: Mesin Bungkus tuangeun beku, Mesin Pakét Seafood, Mesin Pakét Snacks, Sangu & séréal Mesin Pakét
, Mesin Pakét Mie, Mesin Pakét Pakét Piaraan, Mesin Pakét Granular & bubuk, Rupa-rupa aplikasi Mesin Pakét tambahan


Detil Produk

Tanda Produk

Aplikasi

Zipper Doypack Otomatis Rotary Fill & Seal Packaging Machines With Linear Scales for Granules cocog pikeun bahan granul alit, sapertos kristal monosodium glutamat, bumbu, bubuk cuci, péstisida, bahan kimia, gula, pakan sareng bahan butiran alit sanésna otomatis.

Aplikasi

  • Kadaharan beku
  • Kadaharan ti laut
  • Jajanan
  • Sangu & bijil sanésna
  • Mie
  • Kadaharan piaraan
  • Granular & bubuk
  • Rupa-rupa aplikasi tambahan

Stasion Produksi TIPIK
Stasion ka-1
Majalah kantong / conveyor
Stasion ka-2
Nyetak / Nyirian
Stasion ka-3
Kantong Muka
Stasion ka-4
Kantong ngeusian
Stasion ka-5
Pilihan Eusian / Siram
Stasion ka-6
Nolak sareng / atanapi Siram Gas N2
Stasion ka-7
Panas Sealing
Stasion 8
Cooling, Ngaleupaskeun Produk

 

Fitur:

Sistem gripper dipaténkeun
presisi maksimum
tipe kantong fleksibel: kantong nangtung sareng zipper atanapi spout sudut, kantong quad sareng kantong kalayan desain pelanggan
Laju produksi anu fleksibel 15-90 kantong / mnt.
Waktu damel anu panjang sareng umur hirup tiasa dianggo 24 jam sapoé, ngan ukur hiji dinten kanggo pangropéa per bulan.
Gampang dioperasikeun sareng dijaga, hiji jalma parantos cekap.
Konversi gampang kalayan timbangan anu béda, pangeusi, pompa.
Profitabilitas anu luhur tiasa ngagentos sahenteuna 7 padamel pikeun bungkus.
Énergi sareng biaya perawatan murah, ngan ukur sababaraha suku cadang anu kedah dirobih.
Pangiriman gancang tina suku cadang, contona, maksimal 3 dinten normal pikeun ngahontal anjeun

 

Alat Kasalametan:

Henteu aya kantung atanapi kasalahan terbuka, nalika dieusian.

Teu aya kantong atanapi henteu ngeusian, teu nganggo kedap.

Henteu nganggo pita pita, Darurat lirén sareng alarm.

Panto kaamanan dibuka, alarm (pilihan)

Tekanan hawa henteu cekap, alarm.

Anomali suhu panyegelan, alarm

 

Parameter Téknis

Modél

GPB8-200

Posisi Gawe

Posisi kerja dalapan

Bahan Kantong

Film laminasi / pe / pp

Pola Kantong

Stand-up nganggo zipper & spout, stand-up, kantong datar

Max ngeusian Beurat

10-5000g

Ngeusian Akurasi

0,5-1,5%

Ukuran Kantong

W: 100-200mm L: 100-350mm (tiasa disaluyukeun)

Laju

10-60 kantong / mnt

Voltaseu

380V 3Phase 50 / 60Hz

Total Kakuatan

3Kw

Hawa dikomprés

0,6 m³ / mnt

Ngadeteksi Alat

Henteu aya pita, alarem sareng gawat Darurat

Henteu aya kantung atanapi kantong muka éror, teu dieusian, teu diségel

Alat Kasalametan

Buka panto, gera & gawat darurat (Opsional)

Tekanan hawa henteu cekap, alarm

Anomali suhu panyegelan, alarm






  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami