headBanner

Zipper Pouch Doypack Pouch / Bags Packaging Machine

Zipper Pouch Doypack Pouch / Bags Packaging Machine

pedaran pondok:

Doypack Kantong / Kantong ngeusian Mesin otomatis pikeun ngarangkep kantong anu tos dilakukeun. Bubuk, granulate, produk chunky, pastes, sareng cairan pikeun dieusi sareng disegel.


Detil Produk

Tanda Produk

 

Kacepetan Max: 50 bpm
Ukuran Kantong:
Min: 90 mm W x 120 mm L
Maks: 235 mm W x 320 mm L

Dukungan lébar kantong tina 80 mm dugi ka 240 mm pikeun digarap nganggo kantong nyokot otomatis, coding batch code, open bag, material Isi, kantong sealing sareng output.

 

Pilihan: Nitrogen Flush, Vacuum, Multi-Filling, Spout Pouch (Conner or Center), Zip Pouch

 

INDUSTRI

Pakét Kontrak, Produk Non-Pangan, Dahareun & Minuman, Permen, Séréal, Kacangan & Snacks, Kéju, Kopi, Buah & Sayuran Seger, Frozen Gancang Individu (IQF), Cairan, Daging, Unggas & Lauk, Pangan Alami & Organik, Pasta , Kacang & Sangu, Makanan Piaraan & Ngubaran, Bubuk, Pél & Kapsul, Alat Médis & Kebutuhan, Ganja Zipper Pouch Doypack Pouch / Bags Packaging Machine.

 

Fitur:

  • 8 stasiun, kantong tunggal
  • Kontrol PLC kalayan operasi layar toél
  • Platform kontrol Allen Bradley anu disetir Servo
  • Pigura baja dilas anu awét
  • Memori parameter produksi kalebet ukuran gripper, kagancangan mesin, suhu panyegelan, sareng volume ngeusian
  • Deteksi ayana kantong - henteu dieusian, teu diségel
  • Kantong deflasi nganggo pituduh kawat atanapi palang push
  • Stasion dahar deoksidizer otomatis
  • Prosés sealing dua léngkah ngajamin sealing bersih
  • Stasiun tiis pikeun produk cair

 

Pilihan

  • Konfigurasi kantong STANDCAP BARU
  • Pemilik Viking robot sistem pick & tempat kantong infeed
  • Keusikan produk - tiasa dihijikeun sareng skala multi-sirah, pangeusi volumetrik sareng pangeusi auger
  • Satpam satpam
  • Stasion presealing pikeun cair atanapi témpél
  • Paranti mukaan zipper
  • Desain bersih-di-tempat
  • Panjang diangkat poros rotary extender pikeun kantong anu langkung panjang
  • Majalah kantong ngalegaan
  • Coding tanggal: emboss, cap panas, inkjet atanapi transfer termal
  • Kontrol kualitas: checkweigher, detektor logam, inspeksi sinar-X
  • Nozel sedot lebu sareng kolektor lebu
  • Padumuk produk
  • Kantong suporter kanggo ngeusian beurat
  • Konéktipitas Ethernet
  • Struktur ngumbah (IP65 atanapi IP66)
  • Siram uap atanapi gas
  • Rotary ngajalankeun modél jarum jam
  • Kantong sistem panolakan
  • Ngaleungitkeun nangtung

 

Parameter Téknis

Tipe Kantong:

Zipper Pouch , Spout Pouch , Pillow Bag, 3 Side Bag, 4 Side Bag, Flat Bag

Stasion Gawé:

8 Stasion Gawé

Ngeusian Range:

5-1500g

Kantong Lebar:

80-240mm (3.15 "-7.87")

Panjang Kantong:

100-300mm (3.94 "-11.8")

Kapasitas:

Dugi ka 50 Kantong / Min (Gumantung kana sifat produk sareng ngeusian beurat)

Sistem Dosis:

Skala multi-sirah, Auger Filler, Piston Filler, Piala Volumetrik

Sasayogian tanaga:

Per spésifikasi konsumén

Konsumsi Daya:

Max. 3.5KW

Hawa dikomprés:

400 L / Min. Fungsi Zip 580 L / Men.

Diménsi Mesin:

2000x1200x1400mm (78.7'x47.2'x55.1 ′)

Beurat Mesin:

1850Kg







  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami