headBanner

VFFS Vertical Form Fill and Seal Packaging Machine

VFFS Vertical Form Fill and Seal Packaging Machine

pedaran pondok:

Bentuk nangtung otomatis ngeusian mesin bungkus segel cocog pikeun ngarangkep rupa-rupa akurasi tinggi sareng produk rapuh anu gampang, sapertos katuangan piaraan, pakan lauk, serpihan jagung, camilan, séréal sarapan, popcorn, sangu, jelly, permén, pelet goreng, kiripik , kacang, siki, kacang garing, jst.


Detil Produk

Tanda Produk


Unggas / Kantong Pakét Kantong VFFS Vertical Form Fill and Seal Packaging Machine

Daging, Kéju, Kacangan Rempah, sareng Langkung VFFS Vertical Form Fill and Seal Packaging Machine

Pakét kéju bungkus VFFS nangtung nangtung ngeusian sareng mesin bungkus Seal

Séréal Pakét VFFS Vertical Form Fill and Seal Packaging Machine

 

 

Gaya Kantong

  • Kantong bantal
  • Gussét
  • Kantong handap datar
  • Doy Pouch modified sareng pilihan sistem kantong nangtung, (sayogi nganggo atanapi henteu nganggo ritsleting)

 

 

Fitur:

Kadua Servo Control  Spindle Pilem Puseur otomatis
Konstruksi stainless steel Kadali PLC
Sabuk Positioning Otomatis Tampilan Layar Toél Warna
Deteksi Pilem Otomatis Gampang dioperasikeun sareng bersih

Mesin Kantong nangtung.

Pigura stainless steel sareng kandel listrik ku stainless steel anu tiasa dipasang tiasa dipasang
Motor servo pikeun narik pilem sareng gerak gerak rahang
téknologi sealing horisontal
Sidik suku alit
Kacepetan dugi ka 120 BPM
Kantong lébar tina 2 ″ (51mm) dugi 11 ″ (280mm)
Panjang kantong tina 3 ″ (76mm) dugi ka 15 (381 mm) dina hiji tarikan
Kecepatan tinggi Servo motor sistem panyegelan horizontal
Sistem drive pilem mandiri anu mandiri
Sistem kontrol PLC
7, Layar Sentuh Warna
Antarmuka operator dwibasa (Inggris / Spanyol)
Opat kontrol suhu zona dina PLC
Sistem pelacak pilem pituduh otomatis, Encoder sareng standar sensor pendaptaran
Lalampahan pondok, sistem sayah pilem condong
Alat-Gratis ngaganti cuk inti inti
Desain modular

Inpo tambahan

Modél GVF-420
Gaya Kantong Kantong Bantal, Gussét atanapi blok handapeun kantong (Pilihan)
Kantong Lebar 60 dugi 200mm (2.4 dugi 7.9 ″)
Karakteristik Produk 50 dugi 300mm (2.0 dugi 11.8 ″)
Lebar pilem ≤420mm (16.5 ")
Dosis System Cocog Granula, Bubuk, Cairan, Pastes
Ngajalankeun Gerak Saliwat
Efisiensi Gawe 40-100 kantong / mnt
Kadali Ku PLC sareng Layar Sentuh HMI
Tanggal Coding tiasa Panas Stamping Coder, Thermal Transfer Coder, Label Applicator
Pilihan Sadia Perforasi, lebu nyerep, Seal PE Pilem, SS Frame, SS & AL Konstruksi, Nitrogen Flushing, Coffee Valve, Air Expeller
Kakuatan & Tegangan 4,8 KW
Komprési Hawa 0,7 MPa 0,3 M3 / mnt
Diménsi 1380 * 980 * 1400mm (54.3 * 38.6 * 55.1 ″)
Beurat Mesin 600 KGS

 

Barang Opsional:


Dihandap ieu anjeun bakal mendakan daptar pilihan anu sayogi pikeun mesin pembungkus tévertical.

Sistem rahang poli

Servo rahang / motor

Punch mékanis atanapi dipanaskeun

Kiyeu cimata

Kantong handap datar sareng kantétan gusset / tucker

Gas siram

Nyeuseuh

Beban rak

Thermal mindahkeun printer sareng encoder

Sistem éléktrik UL

Ngahégak kakuatan

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami