headBanner

Mesin Pakét VFFS

  • GVF‐540Q & GVF‐730Q Stabilo Bagger

    GVF ‐ 540Q & GVF ‐ 730Q Stabilo Bagger

    Hingga 30 kantong / mnt. | Lebar kantong: 7,5. Maks. | Panjang kantong: 13,5 ″ maks.

    Cocog pikeun ngukur sareng ngepak anomali bahan lumpish sareng granul, sapertos permén, tuangeun, biskuit, kopi, siki bakar sareng kacang, gula pasir, kadaharan beku jero, bubuk susu, susu susu, amilum, saos sareng sajabina.

  • Automatic Gusset Bag Packing Machine

    Mesin Packing Kantong Gusset otomatis

    Cocog pikeun dosis bubuk pengepakan, butiran, bahan ngalir gratis sareng sajabana sapertos bubuk susu, tipung, béas, jagong, siki, séréal, uyah, téh, kopi, aditif makanan, rempah-rempah, kadaharan piaraan, biskuit, katuangan puffed, permén, kacang , katuangan beku, bubuk cuci, pakan sareng produk sanés

  • Pillow Bag Gusset Bag Vertical Packing Machine

    Bantal Kantong Gusset Kantong Mesin Pakét nangtung

    mesin kemasan ertis cocog pikeun ngadamel kantong mimitian ti gulungan foil datar, digabungkeun sareng dos volumetrik, pangisi auger, linier sareng multihead.
    Éta cocog dianggo dina ngepakkeun akurasi anu luhur sareng bahan rapuh anu gampang, sapertos: tuangeun anu puffy, nasi garing, Kripik Kentang, Snacks, permén, pistachio, gula, irisan apel, pangsit, coklat, kadaharan ingon-ingon, barang-barang alit dll.

  • VFFS Vertical Form Fill and Seal Packaging Machine

    VFFS Vertical Form Fill and Seal Packaging Machine

    Bentuk nangtung otomatis ngeusian mesin bungkus segel cocog pikeun ngarangkep rupa-rupa akurasi tinggi sareng produk rapuh anu gampang, sapertos katuangan piaraan, pakan lauk, serpihan jagung, camilan, séréal sarapan, popcorn, sangu, jelly, permén, pelet goreng, kiripik , kacang, siki, kacang garing, jst.

  • GVF-350Q Quad Seal VFFS Machine

    Mesin GVF-350Q Quad Seal VFFS

    Cocog pikeun ngukur sareng ngepak anomali bahan lumpish sareng granul, sapertos permén, tuangeun, biskuit, kopi, siki bakar sareng kacang, gula pasir, kadaharan beku jero, bubuk susu, susu susu, amilum, saos sareng sajabina.

  • GVF-260Q Quad Seal VFFS Machine

    Mesin GVF-260Q Quad Seal VFFS

    Cocog pikeun ngukur sareng ngepak anomali bahan lumpish sareng granul, sapertos permén, tuangeun, biskuit, kopi, siki bakar sareng kacang, gula pasir, kadaharan beku jero, bubuk susu, susu susu, amilum, saos sareng sajabina.

  • GVF-1100 VFFS Vertical Form Fill Seal Machine

    GVF-1100 VFFS nangtung nangtung ngeusian Seal Mesin

    Sagala jinis bahan gandum, bahan lambar, bahan strip sareng bahan kalainan anu sapertos permén, siki melon, chip, kacang, nutlet, buah anu diawétkeun, jelly, biskuit, confect, camphorball, currant, almond, coklat, filbert, jagung, piaraan bahan kadaharan, bahan kadaharan anu kabur, hardware sareng plastik tiasa ditimbang ku jatah.

  • GVF-820 Vertical Form & Seal Bagging Machine

    GVF-820 Vertikal Form & Seal Bagging Machine

    Rangkaian GVF mesin pembungkus nangtung GAOGE bakal janten pasangan jangka panjang sareng dipercaya anjeun. Anjeun bakal tiasa gancang ngaréspon tungtutan anu robih sareng tantangan pasar berkat kagunaanna, gancang sareng pangabisa nyiptakeun langkung ti jinis tas.

  • GVF-720  Vertical Form Fill Seal Machine

    GVF-720 Mesin nangtung Seal Mesin Seal

    Rangkaian GVF mesin pembungkus nangtung GAOGE bakal janten pasangan jangka panjang sareng dipercaya anjeun. Anjeun bakal tiasa gancang ngaréspon tungtutan anu robih sareng tantangan pasar berkat kagunaanna, gancang sareng pangabisa nyiptakeun langkung ti jinis tas.

  • GVF-520 Vertical Form & Seal Machine

    GVF-520 Vertikal Form & Seal Machine

    Sagala jinis bahan gandum, bahan lambar, bahan strip sareng bahan kalainan anu sapertos permén, siki melon, chip, kacang, nutlet, buah anu diawétkeun, jelly, biskuit, confect, camphorball, currant, almond, coklat, filbert, jagung, piaraan bahan kadaharan, bahan kadaharan anu kabur, hardware sareng plastik tiasa ditimbang ku jatah.

  • GVF-420 Vertical Form & Seal Machine

    GVF-420 Vertikal Form & Seal Machine

    Rangkaian GVF mesin pembungkus nangtung GAOGE bakal janten pasangan jangka panjang sareng dipercaya anjeun. Anjeun bakal tiasa gancang ngaréspon tungtutan anu robih sareng tantangan pasar berkat kagunaanna, gancang sareng pangabisa nyiptakeun langkung ti jinis tas.