headBanner

Mesin saos Tomat saos Tomat Otomatis

Mesin saos Tomat saos Tomat Otomatis

pedaran pondok:

Mesin pengemasan tomat ketchup tiasa ngawujudkeun sababaraha metode panyegelan sapertos panyegelan deui, panyegelan tilu sisi sareng panyegelan opat sisi, anu tiasa minuhan sarat konsumén anu béda.


Detil Produk

Tanda Produk

Alat dosis pikeun cairan mangrupikeun alat anu mandiri, anu biasana dipasang dina mesin bungkus sareng dianggo babarengan. Fungsi utama alat dosis nyaéta misahkeun produk kana dosis anu parantos ditangtoskeun, anu diatur ku operator mesin. Dosis anu siap teras diseupan kana mesin bungkus.

Metode damel tina alat dosis pikeun cairan:

Alat dosis pikeun cairan mangrupikeun rupa-rupa alat dosis volumetrik, dimana dosisna dilakukeun ku bantosan piston. Umumna, alat dosis diwangun ku 3 bagian utama - bunker asupan, kotak klep sareng piston. Prosés dosis dijalankeun dina konsekuensi ieu:
1. Ngunggah piston kalayan produk
2. Dosis volume produk anu dimuat
Operasi ieu dimédiasi ku kotak klep (distributor), anu ngalih tina modeu pikeun ngamuat piston kana modeu pikeun dosis jumlah produk anu dimuat. Volume dosis tiasa diatur ku ngarobih laju péston.

 

Aplikasi:

Pikeun ngeusian cairan, témpél, salep, Ku silinder anu disetir ku piston pikeun ngatur volume. Cairan dahar semi-otomatis nganggo saklar pedal atanapi otomatis otomatis; ogé tiasa disingkronkeun sareng mesin pengepakan otomatis anu sanés salaku unit dosis pikeun cairan anu sanés.
Pengisi piston dua hulu horisontal pikeun cairan ngalir bébas, sapertos cai mineral, minyak anu tiasa didahar, jus, tinta, deterjen, parfum, cairan kentel, sapertos saos tomat, mayonnaise, krim, mantega, jam, madu, sampo, sareng sajabana.

 

Pilihan ::

  • Festo Piston
  • Dahareun sareng farmasi S / S 316 bagian kontak stainless steel kelas.
  • Standar kalayan kontrol solenoid listrik, urang gaduh klep solenoid pneumatic kanggo damel tanpa pilihan listrik dina Pneumatik disetir pinuh

 

Fitur:

• Desain saderhana, beresih sareng kuat
• Pabrikan tepat & rakitan
• gancang balik kana investasi
• 7 "Gampang nganggo layar Sentuh
• PLC dikawasa fungsionalitas
• Servo dikawasa sabuk narik
• segel horisontal dikawasa Servo
• Controllers suhu digital
• 1 sapotong ngabentuk rakitan kerah
• Self aligning narik sabuk
• Sensor poto pikeun pendaptaran tanda cetak
• Ukuran panjang kantong anu pas sareng Encoder
• Parangkat-kirang ngarobih perakitan kerah ngarobih
• Perenahna segel deui anu cocog
• Ngepaskeun diri ngabentuk rakitan kerah
• Self aligning narik sabuk
• aksés 360-gelar pikeun perawatan
• Gancang sareng gampang ngarobah perobihan sabuk
• Pareum rak cadang
• gampang ngagantian bagian maké & cimata

 

Inpo tambahan

Modél GVF-420 GVF-520 GVF-720
Jenis kantong Kantong jenis bantal; Kantong gussét / Kantong handap datar (Pilihan)
Modeu Operasi Saliwat
Laju Hingga 80 kantong / mnt 20 dugi ka 70 kantong / mnt
Panjang Kantong (stroke tunggal) 20 dugi 280mm (0.8 dugi 11 ") 50 dugi 340mm (2.0 dugi 13.4 ") 50 dugi 460mm (1.9 "ka 18")
Kantong Lebar 40 dugi 200mm (1.6 dugi 7.9 ") 80 dugi 260mm (3.1 dugi 10.3 ") 80 dugi 350mm (3.1 "dugi ka 13.8")
Pakét Beurat 10g dugi ka 1000g 200g dugi ka 2000g 500g dugi ka 3500g
Lebaran Film Reel ≤420mm (16.5 ") 40540mm (21.2 ") ≤730mm (28.7 ")
Reel Outer Dia. 400mm (15.7 ") 400mm (15.7 ") 500mm (19.7 ")
Reel Batin Dia. 75mm (2.9 ")
Kandel pilem 0.04-0.12mm (40-120mic.)
Voltaseu AC220V / 50Hz, 1phase atanapi Per spésifikasi konsumén
Konsumsi Kakuatan 3KW
Syarat hawa anu dikomprés 0,6 MPa0.36 M3 / mnt
Beurat Mesin 600Kg 800Kg 1000Kg

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami