headBanner

GVF ‐ 540Q & GVF ‐ 730Q Stabilo Bagger

GVF ‐ 540Q & GVF ‐ 730Q Stabilo Bagger

pedaran pondok:

Hingga 30 kantong / mnt. | Lebar kantong: 7,5. Maks. | Panjang kantong: 13,5 ″ maks.

Cocog pikeun ngukur sareng ngepak anomali bahan lumpish sareng granul, sapertos permén, tuangeun, biskuit, kopi, siki bakar sareng kacang, gula pasir, kadaharan beku jero, bubuk susu, susu susu, amilum, saos sareng sajabina.


Detil Produk

Tanda Produk

 Dina hiji mesin:

 Kantong Seal Quad, kantong Gussét

Lebar Pilem: nepi ka 540mm

Panjang Kantong (Tarik Tunggal): 50 dugi 340mm (1.9 dugi 13.4in)

Kantong Lebar: 80 dugi 200mm (3.1 dugi 7.9in)

Laju: dugi ka 50 kantong per mnt (dugi ka sistem dosis damel sareng bahan pilem)

Sistem Dosis: sinkronisasi lengkep pikeun multi sirah kombinasi weigher, liner weigher, auger filler, piston filler jsb

 

Aplikasi:

Kalayan sistem dosis anu béda pikeun aplikasi: rupa-rupa butiran, bubuk sareng produk cair, sapertos kacang, permén, cookies, keripik kentang, sangu, gula, kacang, buah garing, kadaharan piaraan, kopi darat, susu, bubuk deterjen, sampo, saos tomat, rempah jsb.

 

Fitur

Konfigurasi lengkep pikeun bahan ‐ tiasa disegel (PE / BOPP, CPP / BOPP, CPP / PET, PE / NYLON)

Sinkronisasi pinuh pikeun sistem dosis anu rupa-rupa pikeun ngahontal Forming, Filling & Sealing gancang, akurat, sareng andal.

Pelepasan gancang, mandrel ‐ loading film gilinding dioperasikeun ku hawa

Perhatosan pilem

Urutan aksi tiasa diatur, nyayogikeun panyegelan anu sampurna pikeun pilem, sareng hemat unggal detik, tingkatkeun kagancangan damel.

Pompa vakum & sistem dahar pilem anu disetir ku Servo kalayan sistem ngonci roda pilem pneumatik

Pangaluyuan suhu mandiri.

Parobihan ukuran kantong saderhana sareng gancang kalayan hiji set bentuk ‐ sapotong.

Omron PLC & 5,7 "Omron Colorful Touch ‐ Layar kalayan antar muka basis menu saderhana. Panyimpenan program sareng fungsi pangambilan.

Panasonic Servo disetir horisontal (cross) sistem sealing.

Satpam pikeun ngeureunkeun mesin di panto mana waé dibuka

Sadaya bagian kontak produk didamel tina bahan kadaharan stainless steel S / S304.

Ngalacak otomatis pilem; Panjang didaptarkeun ku sensor poto OMRON sareng OMRON Encoder;

Kontrol platen mandiri, gampang diatur posisi

Kantong segel, kantong bantal, kantong gussét dina hiji mesin

Fitur Pilihan:

304 # Konfigurasi Baja stainless

Alat Gusset

Alat Perforasi

Gas Nitrogén-Siram

Parangkat Deflasi

Élimatis Statis

Thermal Transfer Printer / Labél

 

Inpo tambahan

Modél:

GVF ‐ 540Q GVF ‐ 730Q
Jenis kantong Kantong kotak segel, kantong gusset
Modeu Operasi Saliwat
Laju Dugi ka 50 kantong / mnt
Kantong Seal Quad Panjangna 50 dugi 340mm (2.0 dugi 13.4in) 100 dugi 420mm (4 dugi 16.5 inci)
Lebar 80 dugi 200mm (3.1 dugi 7.9in) 100 dugi 240 mm (4 dugi 9,4 inci)
Jerona 50 dugi 100mm (2.0 dugi 3.9in) 50 dugi 120 mm (2 dugi 4,7 inci)
Lebar Pilem Reel: Jembar sareng kombinasi jero diwatesan ku 540mm (21.3in) sacara umum Kombinasi lega sareng jero diwatesan ku 730mm (28.7in) sacara umum
Tepi Seal Width 5‐10mm (0.2‐0.39in) 5‐10mm (0.2‐0.39in)
Kandel Pilem 0.04‐0.12mm (40‐120mic.) 0.04‐0.12mm (40‐120mic.)
Reel Outer Dia 400mm (15.8in) 500mm (19.7in)
Reel Batin Dia 75mm (2.9in) 75mm (2.9in)
Voltaseu 220V / 50Hz, 1phase atanapi per spésifikasi pelanggan
Konsumsi Kakuatan 3KW 4KW
Syarat hawa anu dikomprés 0,6 MPa 0,36 M3 / mnt 0,6 MPa 0,36 M3 / mnt
Diménsi Mesin: L1650 X W1300 X H1650 mm; (di): L65.1 X W51.2 X H70.9 L1850 x W1300 x H2300 mm;

(di): L73 x W51.2 x H90.5

Diménsi Pengiriman barang: L1850 X W1400 X H2000 mm; (di): L72.8 X W55.2 X H78.8
Beurat Mesin 1000kgs 1200kgs

 

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami