headBanner

Mesin Kantong Kantong & Témpél Premade

Mesin Kantong Kantong & Témpél Premade

pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Aplikasi

Mesin Doypack Pouch pikeun kantong doypack premade Mesin sapinuhna otomatis tina nyokot kantong, ngeusian & ngégél éta.

Sagala jinis cair sareng cair kandel (saos), sapertos jus buah, saos bumbu, saos tomat, mentega suuk, macét, sambel cabe, sanitizer tangan, deterjen cair sareng sajabina.

 

Jenis kantong

 


 

Kantong standup, kantong portabel, kantong Zipper, kantong kedap 4 sisi, 3

 

kantong sealing samping, kantong kertas, kantong tipe M jsb, sareng sagala jinis kantong majemuk.

 

 

Fitur

Aplikasi 1.seueur: sagala rupa kaayaan sareng alam cairan & cairan kandel;

2. Rupa-rupa kantong: sagala jinis kantong pre-made;

3. Gampang beroperasi: PLC controller, sistem HMI ngajantenkeun operasi gampang;

4. Gampang pikeun ngaluyukeun: ngarobah kantong béda dina 10 menit;

5. otomatis High: unmanned dina timbangan jeung prosés paking, mesin alarem otomatis nalika gagal;

6. Sistem pencegahan sampurna: nalika kantong henteu dibuka atanapi henteu dibuka sacara lengkep, éta bakal henteu dieusian sareng henteu disegel, janten kantong tiasa dianggo deui sareng produkna henteu dibaosan sahingga ngahémat biaya produksi;

7. Bagian kontak produk anu diadopsi stainless steel SUS304 pikeun mastikeun kabersihan sareng kaamanan, minuhan standar GMP;

8. Bantalan plastik insinyur anu diimpor, henteu kedah kana minyak, henteu aya kontaminasi;

9.Vacuum generator: konsumsi rendah, efisiensi tinggi, cleaness, sareng umur anu panjang gunana;

10. Desain tahan cai: langsung ngumbah cai dina permukaan mesin, gampang dibersihkeun, manjangkeun umur anu mangpaat

11.Pakét kantong sateuacanna: kualitas panyegelan sampurna, tingkatkeun produk réngsé.

 

Alat Kasalametan:

Henteu aya kantung atanapi kasalahan terbuka, nalika dieusian.

Teu aya kantong atanapi henteu ngeusian, teu nganggo kedap.

Henteu nganggo pita pita, Darurat lirén sareng alarm.

Panto kaamanan dibuka, alarm (pilihan)

Tekanan hawa henteu cekap, alarm.

Anomali suhu panyegelan, alarm

 

Parameter Téknis

Modél

GPB8-260

Posisi Gawe

Posisi kerja dalapan

Bahan Kantong

Film laminasi / pe / pp

Pola Kantong

Stand-up nganggo zipper & spout, stand-up, kantong datar

Max ngeusian Beurat

10-5000g

Ngeusian Akurasi

0,5-1,5%

Ukuran Kantong

W: 140-260mm L: 150-400mm (tiasa disaluyukeun)

Laju

10-50 kantong / mnt

Voltaseu

380V 3Phase 50 / 60Hz

Total Kakuatan

2Kw

Hawa dikomprés

0,6 m³ / mnt

Ngadeteksi Alat

Henteu aya pita, alarem sareng gawat Darurat

Henteu aya kantung atanapi kantong muka éror, teu dieusian, teu diségel

Alat Kasalametan

Buka panto, gera & gawat darurat (Opsional)

Tekanan hawa henteu cekap, alarm

Anomali suhu panyegelan, alarm






  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami