headBanner

Pinuh otomatis Pra-didamel Kantong Piaraan Doypack Kantong / Kantong Pakét Mesin

Pinuh otomatis Pra-didamel Kantong Piaraan Doypack Kantong / Kantong Pakét Mesin

pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Premade Pouch Rotary Packing Machine mangrupikeun mesin pengemasan otomatis anu otomatis tuang & angkat kantong, coding, muka kantong, ngeusian produk kana kantong, teras nyéépkeun & ngaluarkeun.

Dahareun Piaraan & Mesin Bungkus Ngaruwat

Pakét dahareun piaraan, oléh-oléh, suplemén sareng asesoris.

Dukungan lébar kantong tina 80 mm dugi ka 240 mm pikeun digarap nganggo kantong nyokot otomatis, coding batch code, open bag, material Isi, kantong sealing sareng output.

Dilengkepan lift LIPI bentuk Z sareng skala kombinasi, éta seueur diterapkeun pikeun permén, popcorn gelombang mikro, cookies, kacang, nasi, kacang kopi, pepelakan, kacang, sareng sajabana.

 

Pilihan utama

1. Tanggal printer

2. rakitan kantong segel kotak

3. Konpigurasikeun kantong-kantong

4. Rakitan kantong handapeun datar

5. Punch hole (slot Euro atanapi buleud)

6. Beban rak

7. Padumuk produk

8. Gas siram

9. Éliminasi statik

10. kiyeu cimata

11. Dina-feed sareng nyandak-jauh conveyors

12. Integrasi sareng sababaraha rupa printer, detéktor logam, aplikator labél, sareng checkweighers

 

Aplikasi

  • Dahareun stabil rak
  • warung
  • Tuangeun beku
  • Sangu anu tos asak
  • Jus
  • Kadaharan ti laut
  • Deterjen cair
  • Rupa-rupa aplikasi tambahan

Fitur:

8 stasiun damel: 1) metik kantong; 2) coding; 3) unit pos; 4) bubuka kantong; 5) numutkeun matéri; 6) numutkeun matéri; 7) sealing sareng nutup pos; 8) rapih ka kaluaran; Kepala sekolah

  • Dipeunteun dugi ka 40 kantong / mnt gumantung kana aplikasi
  • Dirancang pikeun kantong anu langkung ageung
  • Beberesih gampang, desain nyeuseuh-handap
  • Operasi sareng pangropéa saderhana nganggo kontrol layar toél
  • Dirancang pikeun operasi anu aman sareng sanitasi
  • Bukaan ritsleting opsional, siram nitrogén, sistem ngeusian cair sareng fitur sanésna
  • Penjaga kaamanan (lengkep ditutup)
  • Sidik leutik

 

Parameter Téknis

INFO tambahan  
Tipe Kantong:
Zipper Pouch , Spout Pouch , Pillow Bag, 3 Side Bag, 4 Side Bag, Flat Bag
Stasion Gawé:
8 Stasion Gawé
Ngeusian Range:
5-1500g
Kantong Lebar:
80-240mm (3.15 "-7.87")
Panjang Kantong:
100-300mm (3.94 "-11.8")
Kapasitas:
Dugi ka 50 Kantong / Min (Gumantung kana sifat produk sareng ngeusian beurat)
Sistem Dosis:
Skala multi-sirah, Auger Filler, Piston Filler, Piala Volumetrik
Sasayogian tanaga:
Per spésifikasi konsumén
Konsumsi Daya:
Max. 3.5KW
Hawa dikomprés:
400 L / Min. Fungsi Zip 580 L / Men.
Diménsi Mesin:
2000x1200x1400mm (78.7'x47.2'x55.1 ′)
Beurat Mesin:
1850Kg



  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami