headBanner

Mesin Pakét Kantong Pra-Didamel

  • Zipper Pouch Doypack Pouch / Bags Packaging Machine

    Zipper Pouch Doypack Pouch / Bags Packaging Machine

    Doypack Kantong / Kantong ngeusian Mesin otomatis pikeun ngarangkep kantong anu tos dilakukeun. Bubuk, granulate, produk chunky, pastes, sareng cairan pikeun dieusi sareng disegel.

  • GPB8-260 Premade Doypack Packaging Machine

    Mesin Bungkusan GPB8-260 Premade Doypack

    Mesin Kantong Kantong kanggo kantong dockack premade Mesin otomatis otomatis tina nyokot kantong, ngeusian & nyéépkeun éta. Cocog sareng bubuk sapertos bumbu, bubuk susu, gula halus jsb.

  • GPB8-200 Automatic Zipper Bag Rotary Premade Pouch Machine

    GPB8-200 Otomatis Zipper Kantong Rotary Premade Pouch Machine

    Mesin bungkus kantong anu dipasihkeun Rotary kalayan dosis anu béda (sapertos multihead weigher, auger filler, filler cair sareng sajabana) tiasa cocog pikeun pengepakan otomatis pikeun granular, bubuk, cair, témpél sareng sajabana. Rupa-rupa produk sareng premade stand-up ritsleting kantong sareng sajabina.

  • GPB8-260 Premade Pouch Packing Machine

    GPB8-260 Premade Pouch Packing Machine

    Kantong premade mangrupikeun bungkusan idéal pikeun bubuk diet, kapsul atanapi tablet. Ogé ilahar dipaké pikeun bungkus sékundér tina suplemén kadaharan anu porsi tunggal.

  • GPB8-200 Pre-made Pouch Fill & Seal Machine

    GPB8-200 Pra-didamel Kantong Eusian & Seal Mesin

    Rangkaian GPB mesin pembungkus kantong premade GAOGEPAK cocog pikeun produk bubuk, produk granul, produk cair sareng produk némpelkeun otomatis. Mesin bungkus kantong anu dipasihkeun Rotary kalayan dosis anu béda (sapertos timbangan multi-sirah, pangisi cair, pangisi auger jsb.), Tiasa cocog pikeun bungkus otomatis kanggo granular, bubuk, cair, témpél sareng sajabana.

  • GPB6-340 Premade Pouch Packing Machine

    GPB6-340 Mesin Kantong Kantong Premade

    Rangkaian GPB mesin pembungkus kantong premade GAOGEPAK cocog pikeun produk bubuk, produk granul, produk cair sareng produk némpelkeun otomatis. Mesin bungkus kantong anu dipasihkeun Rotary kalayan dosis anu béda (sapertos timbangan multi-sirah, pangisi cair, pangisi auger jsb.), Tiasa cocog pikeun bungkus otomatis kanggo granular, bubuk, cair, témpél sareng sajabana.

  • GPB6 Premade Pouch Rotary Fill & Seal Packing Machine

    GPB6 Premade Pouch Rotary Fill & Seal Packing Machine

    Mesin bungkus kantong anu dipasihkeun Rotary kalayan dosis anu béda (sapertos timbangan multi-sirah, pangisi cair, pangisi auger jsb.), Tiasa cocog pikeun bungkus otomatis kanggo granular, bubuk, cair, témpél sareng sajabana.