headBanner

Bantal Kantong Gusset Kantong Mesin Pakét nangtung

Bantal Kantong Gusset Kantong Mesin Pakét nangtung

pedaran pondok:

mesin kemasan ertis cocog pikeun ngadamel kantong mimitian ti gulungan foil datar, digabungkeun sareng dos volumetrik, pangisi auger, linier sareng multihead.
Éta cocog dianggo dina ngepakkeun akurasi anu luhur sareng bahan rapuh anu gampang, sapertos: tuangeun anu puffy, nasi garing, Kripik Kentang, Snacks, permén, pistachio, gula, irisan apel, pangsit, coklat, kadaharan ingon-ingon, barang-barang alit dll.


Detil Produk

Tanda Produk

  • Desain Pikeun bungkus Leutik
  • Ngadamel Bantal Kantong, Kantong Gussét

Rangkaian GVF mesin pembungkus nangtung GAOGE bakal janten pasangan jangka panjang sareng dipercaya anjeun. Anjeun bakal tiasa gancang ngaréspon tungtutan anu robih sareng tantangan pasar berkat kagunaanna, gancang sareng pangabisa nyiptakeun langkung ti jinis tas.

Mesin bungkusan nangtung nangtung pikeun nyieun kantong mimitian ti gulungan foil datar, digabungkeun sareng dos volumetrik, pangisi auger, linier sareng multihead.

 

Aplikasi:


Mesin kemasan nangtung cocog pikeun ngadamel kantong mimitian ti gulungan foil datar, digabungkeun sareng dos volumetrik kalayan cangkir teleskopik anu tiasa diatur kalayan flap. Cocog pikeun ngepak produk butiran (camilan, pasta pondok, kekacang, sangu, buah garing, permén, séréal, kadaharan ingon-ingon, sareng sajabana)

 
  • Kéju,
  • Bako,
  • Bibit,
  • Kadaharan piaraan,
  • Tongkat Piaraan,
  • Beku,
  • Permen,
  • Tepung,
  • Sangu,
  • Téh,
  • Pasta,
  • Snacks,
  • Bahan kimia,
  • Kopi,
  • Gula,
  • Séréal,
  • Kacang
  • Rempah-rempah,
  • Jagong beledug,
  • Pupuk,
  • Sikina kembang
  • Jst.

 

 

Fitur:

    • Kombinasi optimal sistem mékanis sareng pneumatik dina mékanisme utama mesin ngamungkinkeun hasil anu sampurna kalayan énergi sareng konsumsi hawa anu handap.
    • Ngagunakeun Volumetrik dina sistem ngeusian mesin ngamungkinkeun beurat anu langkung pas.
    • Jauh kadali sapertos panjang kantong sareng pangaturan, jauh photocell, panas sareng ngeusian waktos,. Sareng sajabana. dirancang dina posisi gampang diakses panel kontrol.
    • Ngoperasikeun mesinna parantos diringankeun ku sistem PLC sareng layar toél.
    • Cocog sareng sababaraha sistem keusikan.
    • Mesin saderhana sareng ramah.
    • Pangropéa anu murah sareng biaya operasi anu rendah.
    • Barcode sareng alat cetak tanggal béakna
    • Indikasi suhu set sareng suhu permukaan sealing anu leres

Inpo tambahan

Modél GVF-520
Gaya Kantong Kantong Bantal, Gussét atanapi blok handapeun kantong (Pilihan)
Kantong Lebar 80 dugi 250mm (3.1 dugi 9.8 ″)
Karakteristik Produk 80 dugi 370mm (3.2 dugi 14.6 ″)
Lebar pilem ≤520mm 
Dosis System Cocog Granula, Bubuk, Cairan, Pastes
Ngajalankeun Gerak Saliwat
Efisiensi Gawe 30-80 kantong / mnt
Kadali Ku PLC sareng Layar Sentuh HMI
Tanggal Coding tiasa Panas Stamping Coder, Thermal Transfer Coder, Label Applicator
Pilihan Sadia Perforasi, lebu nyerep, Seal PE Pilem, SS Frame, SS & AL Konstruksi, Nitrogen Flushing, Coffee Valve, Air Expeller
Kakuatan & Tegangan 7 KW
Komprési Hawa 0,7 MPa 0,4 M3 / mnt
Diménsi 1650mm * 1170mm * 1700mm (65.0 * 46.1 * 67.0 ″)
Beurat Mesin 800 KGS

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami