headBanner

10-50kg Piaraan Piaraan Mesin Kantong ageung

10-50kg Piaraan Piaraan Mesin Kantong ageung

pedaran pondok:

Kacida Akuratna. Hingga 20 Kantong / Min. Manual sareng Otomatis. Solusi ngeusian Solusi. Tatanén, Aplikasi Pangan sareng Industrial.


Detil Produk

Tanda Produk

Aplikasi


GW-550 Otomatis Piaraan Dahareun Mesin Kantong ageung Pakét mesin khusus anu cocog pikeun bahan Granular, bahan bungkusna nyaéta kantong kertas, kantong PE, anyaman kantong, kisaran rangkep 10-25kg, laju maksimal tiasa ngahontal 3-8bags / mnt. Efisiensi tinggi, desain canggih cocog pikeun sagala rupa sarat

Sangu, Gandum, Pulsa, Granul, Bubuk, Bahan Kimia jsb.

mesin bungkus otomatis otomatis pikeun kantong sungut kalayan gelar tinggi. Éta tiasa dianggo pikeun bungkus kantong nganggo sababaraha bahan, khusus pikeun anyaman kantong kalayan palapis plastik. Jalur bungkusanna parantos ditampi di Thailand SIAM Company, salah sahiji pabrik pengolah béas pangageungna di dunya. Garis bungkusan diwangun upami mesin bungkusan timbangan otomatis, mesin bungkusan otomatis, konektor bolong-sabuk, mesin dahar kantong, kantong péngkolan sareng sistem kontrol, jst.
Sétét prosedur pamrosésan kalebet transmisi bahan, timbangan, pangeusi, bungkus, kantong rarata, panyegelan, ngaput sareng pangiriman tiasa réngsé ku mesin. Mesin kami tiasa dilakukeun pikeun mesen sareng dirarancang numutkeun kabutuhan pelanggan.

 

Fitur


ngamungkinkeun pikeun ngahontal dugi ka 20 BPM

Gancang tur dipercaya

Pangropéa low

Meryogikeun sakedik rohangan lantai

Reliabilitas optimal

Gancang sareng gampang dipasang sareng ngamimitian

Ngirangan jumlah tatu diantara tanaga gawé

Cocog sareng unggal sistem panutupan

Komponén utama:
1. kasaimbangan kuantitas-dibereskeun otomatis
2. Bagéan suplai otomatis
3. Bagéan opsional sapertos kompresor udara
4. Bagéan-dijepit otomatis
5. conveyor sabuk otomatis
6. mesin jahit otomatis / sealing
7. Bag-mundur bagian otomatis
8. kabinet kontrol instrumen listrik

Ciri:
1. Nyandak kantong, nyoco kantong, ngeusian bahan, timbangan dina, ngaput / sealing kantong, kantong-mundur sareng transmisi kantong réngsé lengkep otomatis.
2. Ngadopsi PLC pikeun ngajamin reliabiliti kontrol
3. Ngadopsi transduser presisi tinggi sareng instrumen calakan pikeun ngajamin katepatan sareng kagancangan beurat
4. Ngadopsi layar toél kalayan tampilan kasulitan sareng sistem bantosan pikeun operasi gampang.
5. Ngadopsi komponén pneumatic impor pitur struktur kompak, kinerja anu dipercaya sareng perawatan anu merenah.
6. Mesin ngaput / sealing mangrupikeun mesin impor.

Data Téknis


MODEL GW-550
Bungkusan Objek bahan butiran
Bahan 1- kantong kertas
2- anyaman kantong (dijejeran ku pilem PP / PE)
3- kantong plastik (kandel pilem ≥0.2mm
Diménsi (700-850) * (400-500) (L * W)
Beurat bahan butiran 10- 25kg
Tipe Seal Kantong anyaman lura tilepan / seaming
Kantong kertas Kraft sealing / seaming
Kantong pilem komposit ngégél
Mesin Laju 6 - 14 kantong / mnt (tiasa diatur)
Pangukuran Akurasi ± 50g
Pasokan hawa 0,5 - 0,7 Mpa
Kakuatan 4.0kw 380v ± 10% 50Hz
Paket Mesin Diménsi 4300 * 3500 * 3700
Beurat 1400kg

 

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami