headBanner

Mesin Pakét Otomatis pikeun Mesin Péas, Pasta, & Kacang

Mesin Pakét Otomatis pikeun Mesin Péas, Pasta, & Kacang

pedaran pondok:

Salaku GAOGEPAK mesin keusikan nangtung kami nganggo lentil beureum, lentil hejo, cikijang, bulgur, kacang, kacang ginjal, pasta, sangu, ravioli, mi, produk tiasa dipak sacara otomatis. Gandum, bahan pangan utama dina nutrisi manusa, mangrupikeun produk séréal anu paling dihasilkeun. Pasta didamel tina gandum sareng gandum dipelak di ampir unggal daérah di dunya.


Detil Produk

Tanda Produk

Aplikasi:


 Dina pilihan ieu pikeun ngeusian sareng ngarangkep pulsa, iketna dibentuk ku pilem thermo-sealable dina bentuk gulung. Gumantung kana tingkat automation anu dipikahoyong, pamasangan bungkusan tiasa ngonpigurasi ku sababaraha cara sareng tiasa diwangun ku modul komposit ieu:
Mesin kemasan nangtung (VFFS)
Paranti ng dosis
Conveyor
Alat percetakan
Sabuk angkutan pikeun bungkus siap
Detéktor logam
Pariksa timbangan

Timbangan sareng mesin pengepakan nganggo pulsa, sangu, pasta, pastry sareng sajabana Nimbang sareng bungkus, beurat, bungkus sareng bungkus mesin urang tina 10 gr dugi 5000 gr.

 

Fitur:

  • 1. Dilengkepan panangtayungan kaamanan, sasuai sareng manajemén kaamanan teguh peryogi;
    2.Use suhu cerdas ngadalikeun mesin gaduh kontrol suhu akurat; mastikeun segel artistik sareng rapih;
    3. Anggo Sistem Servo PLC sareng sistem kontrol pneumatik sareng layar super touch kanggo ngabentuk pusat kontrol drive; ngamaksimalkeun
    kontrol mesin sacara presisi, reliabiliti sareng tingkat cerdas;
    4.GVF Otomatis Mesin Pakét nangtung nangtung ngalengkepan prosedur pengepakan pikeun ngukur, muatan bahan, ngepak, nyetak tanggal, ngecas
    (nyapekeun) sareng produk ngangkut sacara otomatis ogé ngitung;
    Layar 5.Touch tiasa nyimpen parameter téknis tina sagala rupa jinis produk, teu kedah ngareset bari produk ngarobah;
    6. Gaduh sistem nunjukkeun kasalahan, ngabantosan pikeun ngatasi masalah langsung;
    7. Jieun kantong blok sareng kantong gantung numutkeun pelanggan peryogi béda;
    8. Duanana mesin stainless steel sareng mesin baja karbon;
    9. transportasi-sabuk Single, placidly tur gancang, gesekan leutik, saeutik runtah;
    10. Gaduh modél stainless steel sareng modél waja karbon pikeun dipilih.

SPESIFIKASI Téknik

 

Pangwangunan Baja stainless steel AISI 304
Produktivitas Hingga 80 kantong per menit
Ukuran umum dina mm (L * W * H) 1320x1045x1500
Beurat 400kg
Antarbeungeut PLC kalayan layar toél 7.5 ″
Nyupiran Motor servo + pneumatik
Sasayogian tanaga 220V ± 10%
Kakuatan dipasang 1800W
Konsumsi hawa 20L per menit
Bungkus ukuran pilem 80-410mm
Max. panjang kantong ≤ 330mm (dugi ka 660mm dina modeu nangtung dua kali)
Bahan bungkusan Pilem Thermo-sealable sapertos PP-PP, PP-PE, PA-PE, PE-PET sareng anu sanésna

 

 

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami