headBanner

Buka Kantong Kantong Placer, Filler & Closer (produk ageung)

Buka Kantong Kantong Placer, Filler & Closer (produk ageung)

pedaran pondok:

Sistem bagging buka-sungut GW SERIES didesain pikeun ngempelkeun bahan ngalir bébas kana kantong kabuka pikeun aplikasi antara 5 sareng 50 kg per kantong. Sistem na idéal pikeun bagging flakes na granules ti industri Dahareun, Pakan, Piaraan, Bahan Kimia sareng Mineral.


Detil Produk

Tanda Produk

Aplikasi


GW-550 Otomatis Granular Heavy Bag Packaging Machine unit khusus cocog pikeun bahan Granular, bahan bungkusna nyaéta kantong kertas, kantong PE, anyaman kantong, kisaran rangkep 10-25kg, laju maksimal tiasa ngahontal 3-8bags / mnt. Efisiensi tinggi, desain canggih cocog pikeun sagala rupa sarat

 

Fitur


Bungkus 10-25kg, kalayan kapasitas 1000 kantong / jam (numutkeun kantong anu béda, bahan baku)

  1. Éta cocog pikeun kantong kertas, kantong PE, anyaman kantong. Kantong kertas & anyaman kantong tiasa nyoko kana sealing sealing (DS-8C). Kantong PE nganggo panyegelan panas (HS-22D). (Kaputusan akhir numutkeun kabutuhan pelanggan.)
  2. Prosés nempatkeun kantong kosong kauninga ku detektor urang dual-konpirmasi. Ngeusian prosés ngeureunkeun sacara otomatis nalika kabocoran némbongan atanapi henteu kantong diasongkeun.
  3. Feeder kantong otomatis diwangun ku 3 unit horisontal, unggal unit tiasa nyimpen 100 kantong (kantong PE), cocog pikeun produksi gancang.
  4. Ngajalankeun otomatis pinuh.
  5. Peredam tengah tambihan dina auger hopper (opsional), chute air (opsional), pikeun nyegah percikan produk, promosikeun hasil anu dikurangan.
  6. Alat kacapean gas geter pikeun kantong non pinhole nyaéta opsional, pikeun ngaleungitkeun sésana hawa dina produk.

 

Alat Kasalametan & Kontrol


  1. Detektor kakurangan kantong — sapertos 2 unit tanpa kantong, maka lampu indikator & peringatan buzzer – parantos waktuna pikeun nyayogikeun kantong. Nalika 3 unit teu aya kantong — mesin lirén otomatis.
  2. Kasalahan: detéktor ngabuka sungut kantong-kantong parantos dicukur sirah auger lepat, ngaleupaskeun kantong, ngeureunkeun mesin dosis ku sinyal. Saatos masalah ieu direngsekeun, balikan deui prosés ngeusian.
  3. Jahitan rusak detéktor-nalika mesin jahit stitching rusak, lampu indikator hurung, sora buzzer, sakabeh mesin dieureunkeun otomatis.
  4. Detektor kakurangan tali-lampu indikator hurung nalika ngaput kakurangan senar. Sora buzzer — waktuna pikeun nyayogikeun tali jahit.
  5. Kantong mesin segel panas tanpa pengontrol suhu otomatis atanapi pemanasan belang rusak detektor.

Data Téknis


Bahan bungkusan kantong anyaman prefabrikasi (dijejeran ku pilem PP / PE)
Ukuran ngadamel kantong (500-700mm) x (300-400mm) LXW
Kisaran ngukur 5-15KG
Akurasi pangukuran ± 10G
Laju bungkusan 10-15bags / mnt (variasi sakedik gumantung kana bahan bungkus, ukuran kantong sareng sajabana)
Suhu sakitar -10 ° C ~ + 45 ° C
Kakuatan 220V 50HZ 3Kw
Konsumsi Udara 0,5 ~ 0.7MPa
Diménsi éksternal 5860x2500x4140mm (L x W x H)
Beurat 1600kg

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami