headBanner

Mesin Pakét Kacangan Kacangan Nut & Mesin ngeusian

Mesin Pakét Kacangan Kacangan Nut & Mesin ngeusian

pedaran pondok:

Rangkaian GVF mesin pembungkus nangtung GAOGE bakal janten pasangan jangka panjang sareng dipercaya anjeun. Anjeun bakal tiasa gancang ngaréspon tungtutan anu robih sareng tantangan pasar berkat kagunaanna, gancang sareng pangabisa nyiptakeun langkung ti jinis tas.


Detil Produk

Tanda Produk

Pamasangan bungkusan nganggo mesin bungkus nangtung (VFFS) dianggo pikeun pangaturan sareng paking kacangan dina kantong fléksibel. Pilem Thermo-segel dina bentuk gulung dianggo salaku bahan bungkus. Gumantung kana tingkat automation anu dipikahoyong, mesin bungkus tiasa ngonpigurasi ku sababaraha cara, sabab éta tiasa diwangun ku modul ieu:
Mesin kemasan nangtung (VFFS)
Paranti ng dosis
Conveyor
Alat percetakan
Sabuk angkutan pikeun bungkus siap
Detéktor logam
Pariksa timbangan

 

 

Aplikasi:


Sagala jinis bahan gandum, bahan lambar, bahan strip sareng bahan kalainan anu sapertos permén, siki melon, chip, kacang, nutlet, buah anu diawétkeun, jelly, biskuit, confect, camphorball, currant, almond, coklat, filbert, jagung, piaraan bahan kadaharan, bahan kadaharan anu kabur, hardware sareng plastik tiasa ditimbang ku jatah.

 

Fitur:

  • 1. Dilengkepan panangtayungan kaamanan, sasuai sareng manajemén kaamanan teguh peryogi;
    2.Use suhu cerdas ngadalikeun mesin gaduh kontrol suhu akurat; mastikeun segel artistik sareng rapih;
    3. Anggo Sistem Servo PLC sareng sistem kontrol pneumatik sareng layar super touch kanggo ngabentuk pusat kontrol drive; ngamaksimalkeun
    kontrol mesin sacara presisi, reliabiliti sareng tingkat cerdas;
    4.GFV-720 Otomatis Mesin Pakét nangtung nangtung ngalengkepan prosedur pengepakan ukur, muatan bahan, ngepak, nyetak tanggal, ngecas
    (nyapekeun) sareng produk ngangkut sacara otomatis ogé ngitung;
    Layar 5.Touch tiasa nyimpen parameter téknis tina sagala rupa jinis produk, teu kedah ngareset bari produk ngarobah;
    6. Gaduh sistem nunjukkeun kasalahan, ngabantosan pikeun ngatasi masalah langsung;
    7. Jieun kantong blok sareng kantong gantung numutkeun pelanggan peryogi béda;
    8. Duanana mesin stainless steel sareng mesin baja karbon;
    9. transportasi-sabuk Single, placidly tur gancang, gesekan leutik, saeutik runtah;
    10. Gaduh modél stainless steel sareng modél waja karbon pikeun dipilih.

 

Gumantung kana ukuran bungkus sareng kapasitas anu dipikahoyong, nasabah tiasa milih antara modél mesin bungkusan nangtung nangtung ieu, anu cocog pikeun dianggo kacangan:

Inpo tambahan

Modél GVF-420 GVF-720 GVF-420 GVF-720 GVF-320
Ukuran kantong W190xH330 mm W300xH450 mm W190xH330 mm W300xH450 mm W200x190 mm
Volume kantong 2.7L 10L 2.7L 10L 0,5L
Nyupiran AC + motor hambalan AC + motor hambalan Motor servo Motor servo Motor servo
Kapasitas 55 kantong / menit 30 kantong / menit 110 kantong / menit 80 kantong / menit 50 kantong / menit
Operasi PLC, Layar rampa PLC, Layar rampa PLC, Layar rampa PLC, Layar rampa PLC, Layar rampa

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami