headBanner

Pameran Industri Bungkusan Internasional Sino-Pack Cina ka-27 mangrupikeun platform tukeur paméran anu pangpentingna dina industri bungkusan

Pameran Industri Pembungkusan Internasional Cina-Pack Cina ka-27 mangrupikeun platform tukeur paméran anu pangpentingna dina industri bungkusan, "Pameran Industri Pembungkusan Internasional ke-27 Cina (Sino-Pack2021)" sareng "Pameran Produk Pakét Internasional (China (Guangzhou) Pamakéan Internasional (PACKINNO2021)" bakal diayakeun di Guangzhou, Cina • Komplek Pameran Impor sareng Ékspor (Zona A) ti 4 Maret dugi ka 6 Maret 2021.
Pameran terus difokuskeun ngawangun platform tampilan ranté industri bungkus sadaya-buleud, kalayan genep bagéan anu béda-béda anyar: "Smart Packaging + Smart Logistics", "Food Packaging", "Liquid Packaging", "Comprehensive Packaging", "Product Identification" sareng ”Bungkusan produk sareng bahan”. Ngalangkungan tuangeun, industri pengolahan tuangeun, industri katering, minuman / susu / minuman keras, bahan kimia sapopoe, produk ubar / kasihatan, alat bumi / 3C, pangiriman ekspres, e-commerce, mobil sareng lapangan terminal multi-segi, parantos janten utama acara di industri!

Pameran Industri Pembungkusan Internasional Cina-Pack Cina ka-27 gaduh:
85.000 pangunjung profesional;
1 600 paméré;
130 000 méter pasagi daérah paméran.

Paméran utama paméran ieu:

Sét lengkep solusi bungkusan pinter:
Garis produksi bungkusan otomatis
Garis produksi bungkus terpadu
Bungkus robot industri (palététér, pawang, sortir, mesin pengepakan, alat-alat transportasi kontainer, mesin pembongkaran)
lain;

Mesin bungkus sakali
Mesin panyegel
Mesin bungkus
Mesin bungkusan vakum
Mesin kemasan aseptik | Mesin bungkus bentuk-eusian-segel
Mesin ngeusian
Ngukur sareng ngeusian mesin
Rupa-rupa mesin bungkusan langsung
Homogenizer
lain;

Mesin bungkusan sékundér:
Pallétizer
Mesin Strapping
Mesin karton
Mesin bungkus ngaleutikan
Mesin pengepakan otomatis
Mesin panyegel
Mesin panyiri
Mesin Wadahna
Mesin bungkus kulit
Mesin bungkus
Mesin cacah
lain;

Identipikasi Produk:
Inkjet printer (printer inkjet karakter leutik, printer inkjet karakter ageung, printer inkjet resolusi luhur, printer inkjet TIJ)
Mesin coding laser
Parabot mindahkeun termal
Mesin bar
Sistem idéntifikasi
platform software
lain;

Mesin pembuatan bungkus plastik, mesin manufaktur wadah bungkusan:
Mesin citakan niup
Mesin niupan botol
Labél dina pilem
Mesin suntik
Mesin ngadamel cap
Mesin nyieun botol
Mesin nyieun kotak
Mesin Ngadamel Piala
Niup Mesin Citakan
Mesin nyieun mangkuk
Tiasa ngadamel mesin
Mesin Citakan Pulp
lain;

Alat-alat sareng sistem logistik pinter:
Solusi logistik lengkep (integrator, panyadia jasa ranté suplai)
Alat-alat logistik sareng sistem otomatisasi (ngalaksanakeun peralatan)
E-commerce sareng logistik express
lain;

Mesin bungkus fleksibel sareng alat-alatna:
Peralatan ngadamel pilem (mesin niup pilem, alat ékstrusi, alat casting)
Parangkat sanyawa
Rupa-rupa alat-alat ngadamel kantong sareng alat-alat sanésna (Anjeunna mesin korma, mesin cét panas)
lain;

Pakét nguji peralatan:
Bungkus alat bantu, sénsor, panurun sareng alat-alat sélulér sanés.

Pameran ieu dirancang pikeun jalma dina bidang ieu:
Inuman / Pabrik Bir
Pabrik Bahan Kimia Sapopoé
Pabrik kosmétik
Pabrik Farmasi
pabrik dahareun
pabrik pakét
Pabrikan produk plastik
Pabrik percetakan
Padagang
Pangguna bisnis
Panyadia jasa kurir sareng e-commerce
Agénsi pamaréntahan sareng kamar padagangan anu relevan

Sorotan paméran:
Opat paméran aya hubunganan, sareng skala na ditingkatkeun, sareng skala sakabéh nembus 12 aula paméran
Bungkusan cerdas, kasuksésan anu sanés, meunang ni'mat perusahaan mesin cerdas global
Enrich ranté industri, "bungkusan ngolah dahareun", "bungkusan cair", mulang kuat
Idéntifikasi produk, perluasan skala aula, laser coding, nyirian peralatan "munculna"
Parabot bungkusan fléksibel, ranté dikumandangkeun ku bale produk kemasan, kanggo minuhan pengadaan sakali
Popularitas paméran mandiri nyaéta soaring, PACKINNO, bahan kemasan inovatif, cocog pikeun pamekaran héjo


Pos waktos: Dec-25-2020