headBanner

Deteksi Logam pikeun Produk Pangan: Aman sareng Disegel

Sistem deteksi logam mimiti diproduksi di Inggris di 1948, sareng ayeuna seueur dianggo dina industri bungkus tuangeun.

Reputasi mérek anjeun nyaéta sagala rupa anu aya dina dunya anu jenuh sareng produk ieu. Investasi pikeun alat bungkusan anu ngahasilkeun bungkus anu aman sareng disegel tiasa ngabédakeun sadayana. Salah sahiji cara pikeun mastikeun integritas produk anjeun nyaéta nambihan deteksi logam kana garis bungkusan anjeun.

Kumaha cara sistem deteksi logam?

Numutkeun kana Majalah Penjaminan Kualitas & Kaamanan Pangan, sadaya detéktor logam nonferrous umum-tujuan didesain dina cara anu sami:

Tilu coil anu tatu persis sajajar dina pigura non-logam.
Puseur coil disambungkeun kana pamancar radio frékuénsi luhur.
Dua gulungan panarima transmisi linggih dina dua sisi coil tengah.
Kusabab dua coil luarna idéntik sareng jarak anu sami persis ti tengahna, éta nampi sinyal anu sami sareng ngahasilkeun tegangan kaluaran anu sami, saimbang.
Janten nalika partikel logam ngalangkungan sistem:

Widang frékuénsi luhur kaganggu handapeun hiji coil, ngarobih tegangan sareng ngaganggu kasaimbangan.
Kaluaran fluks tina nol, ngahasilkeun sinyal anu ngingetkeun sistem kana ayana logam.
Gumantung kana spésipik sistem, mékanisme panolakan umumna diaktipkeun, kalayan hasil idéal pikeun ngaleungitkeun 100 persén logam sareng jumlah minimum produk anu tiasa dijual.

Naha operasi bungkusan kedah investasi dina deteksi logam?

Ngajaga mérek anjeun di pasar mangrupikeun salah sahiji fungsi anu paling penting anu dilakukeun ku pabrik pangan. Tapi sadaya inpormasi pikeun ngawangun reputasi pikeun kualitas produk tiasa musna upami aya salah sahiji kaamanan.

Ngembangkeun sareng ngajaga program pamariksaan anu épéktip, teu tiasa janten pilihan pikeun prosesor. Deteksi logam mangrupikeun padika anu épéktip sareng murah pikeun mayungan palanggan sareng mérek anjeun. Sedengkeun harga, pangiriman sareng pertimbangan komérsial sanés penting, kinerja téknis kedah janten faktor utami nalika ngaevaluasi detéktor logam pikeun dipercaya ku reputasi mérek anjeun.

Kumaha kuring milih alat deteksi logam anu pas pikeun lingkungan bungkusan kuring?

Dimimitian ku ngaevaluasi daérah pamariksaan anjeun. Naha baseuh atanapi garing? Naon variasi suhu? Milih detéktor logam anu cocog pikeun lingkungan operasi anjeun penting pisan.

Intrusi cai kana komponén listrik mangrupikeun sabab anu paling umum tina kagagalan detéktor logam. Upami aya régimen nyeuseuh pepelakan, naha éta tekanan tinggi atanapi handap? Peunteun cuci IP65 hartosna yén detéktor logam tiasa nahan tekanan low ngumbah turun ku cai suhu lingkungan. Peunteun IP69K hartosna suhu luhur sareng tekanan anu luhur. Tapi awas: peringkat ieu biasana dilaporkeun diri. Reputasi pabrikan di industri pikeun kamampuan tahan pencucian tiasa janten indikator anu saé.

Naha nyeuseuh kalebet agén kaustik? Upami kitu, ati-ati kedah diperhatoskeun kana alloy khusus tina stainless steel anu dianggo pikeun kasus detéktor logam. Tipe 316L langkung tahan ka agén kaustik ieu.

Pikeun lingkungan anu garing, naha bérésna detéktor logam dicét? Nempatkeun permukaan anu dicét dina aliran produk pamustunganana tiasa ngotorkeun produk anjeun ku kiripik cet.

Ogé mertimbangkeun résistansi dampak. Panutup plastik sareng mémbran tunduk kana penetrasi atanapi pangaruh. Layar tampilan anu kuat sareng keyboard ulah aya waktos ngagentos sareng bagian ngagantian.

Sakumaha sénsitip sistem deteksi logam kedah?

Kaperluan sensitipitas detéksi logam sering beda-beda numutkeun operasi. Salaku conto, fungsi primér pikeun detéktor logam pikeun ngajaga sapotong konci, sapertos sheeter atanapi slicer. Tujuanana nyaéta pikeun ngaleungitkeun logam anu cukup ageung pikeun ngarusak alatna.

Dina bagian sanés anu sanés, tingkat sensitipitas anu béda bakal diperyogikeun pikeun mariksa aliran produk. Sareng kusabab pamariksaan paket akhir kedah anu paling nuntut, malah sensitipitas anu langkung luhur bakal diperyogikeun pikeun ngajagi produk anjeun sateuacan dugi ka pasar.

Kelompok kontrol kualitas pepelakan anjeun kedah ngagaduhan target sensitipitas khusus pikeun rereged, non-ferrous, sareng stainless steel (tipe 316) kanggo unggal operasi pamariksaan. Target ieu kedah dikomunikasikeun ka pabrik detéktor logam supados aranjeunna tiasa milih alat anu pas pikeun tiap aplikasi. Pastikeun pikeun netepkeun tujuan anu réalistis sareng tiasa kahontal.

Kumaha ngamimitian sareng deteksi logam pikeun bungkus tuangeun

GAOGE gaduh mangtaun-taun pangalaman dina ngalaksanakeun sistem bungkus tuangeun anu terpadu kalayan deteksi logam.

Detéktor Logam gunana pikeun ngadeteksi objék ferrous sareng non-ferrous dina paket produk bérés, éta seueur diterapkeun dina bahan pangan, cocooan, ubar, tékstil sareng industri anu sanés. Mangrupikeun industri pangan sertifikasi HACCP sareng sertifikasi GMP industri farmasi produk anu dipikaresep.

Detéktor Logam
Fitur:

● Sistem kontrol layar rampa pangguna anu ramah

● Ngadeteksi status kerja otomatis, gampang pikeun pangropéa

● Sadaya Konfigurasi Baja Stainless sareng gampang dibersihkeun.

● Luyu sareng standar GMP sareng HACCP

● Mékanisme Ditolak Otomatis sareng lampu-térés lampu otomatis nyaéta opsional

Detéktor Logam Pikeun Paket Aluminium foil

Cocog pikeun ngadeteksi ferrous & stainless steel dina bungkus foil aluminium, sapertos coklat, chip kentang, sosis bubuk susu, produk acar sareng sajabana barang-barang.
Fitur:

● Sistem kontrol layar rampa pangguna anu ramah

● Ngolah digital pikeun nampi sinyal nganggo microcomputer canggih pikeun ningkatkeun pidangan akurasi.

● Sensitipitas sacara bébas sareng gampang diatur

● Penekanan kuat pangaruh produk tina produk pangan akuatik, kadaharan beku & asinan

● Ngadeteksi status kerja otomatis, gampang pikeun pangropéa

● Sadaya Konfigurasi Baja Stainless sareng gampang dibersihkeun.

● Luyu sareng standar GMP sareng HACCP


Pos waktos: Dec-25-2020