headBanner

Pameran Industri Bungkusan Internasional INTPAK 2020 Shanghai bakal pendak sareng anjeun di Aula Pameran Pameran Dunya Shanghai tanggal 12-14 Agustus

Sukses ngayakeun Pameran Industri Pembungkusan Internasional INTPAK 2019 Shanghai kalayan téma "Industri Pakét, Hikmah Menangkeun Mangsa" neraskeun kamahéran langkung ti sapuluh paméran industri bungkusan sateuacanna, janten paméran industri bungkusan terkemuka di 2019, kalayan total area paméran tina 50000 méter pasagi, 537 mesin bungkusan cerdas otomatis dikenal domestik sareng asing, rupa-rupa mesin kemasan barang konsumén gancang-gancang, mesin bungkusan e-commerce, mesin kemasan munggaran, mesin bungkusan sekundér, kotak / kantong / kaléng mesin, labél / logo / Alat Coding / panyiri, produk bungkus / matéri, tés kemasan sareng pabrik alat periferal ilubiung dina paméran, tilu dinten paméran anu hadé, langkung ti 51.970 pangunjung profesional ti 40 nagara sareng daérah, sareng langkung ti belasan kagiatan sasarengan réspon anu teu disangka-sangka. Anu mésér ti Jepang, Koréa Kidul, Malaysia, Iran, Thailand, India, Indonésia, Mesir sareng nagara-nagara sanés, ogé Hong Kong, Makau, sareng Taiwan, ngalakukeun perjalanan khusus pikeun milarian kerjasama bisnis. Saatos pamekaran anu teras-terasan dina sababaraha taun terakhir, Pameran Industri Pakét Internasional INTPAK Shanghai parantos langkung nyorot peran positipna dina ngamajukeun pangwangunan ékonomi industri kemasan. Pameran Industri Pembungkusan Internasional INTPAK 2020 Shanghai bakal langkung luhur. Paméran sareng Bahan Bahan Bungkusan Internasional CIPPME 2020 Shanghai bakal diayakeun dina waktos anu sami sareng pameran. Pameran dual ieu dikaitkeun pikeun nutupan lengkep ranté industri bungkusan sareng narik langkung seueur pengunjung pikeun nganjang sareng mésér. Ayeuna, Pameran Industri Pembungkusan Internasional INTPAK 2020 Shanghai parantos nampi perhatian sareng dukungan ti pabrikan sareng pembeli anu penting di bumi sareng asing di bumi sareng luar negeri.

Pameran Industri Pembungkusan Internasional INTPAK 2020 Shanghai anu diayakeun ku Hexin Exhibition bakal diayakeun di Pameran & Pameran Pameran Dunya Shanghai tanggal 12-14 Agustus 2020. Profesional dina industri bungkusan, punten percanten yén Pameran Industri Bungkusan Internasional INTPAK 2020 Shanghai anu diayakeun ku Shanghai Hexin Exhibition Service Co., Ltd. pasti bakal masihan anjeun nilai langkung propésional! Rekrutmen ayeuna nuju dilakukeun, janten tong sono, mangga ngahubungan kami pikeun langkung seueur inpormasi! Prestasi propésional kahareup, palayanan nyiptakeun nilai. Hexin Exhibition ngaharepkeun pikeun muka pasar dunya pikeun anjeun ngalangkungan pameran ieu, sareng ngamajukeun produk sareng téknologi anjeun ka dunya. Éta ogé ngaharepkeun pikeun masihan anjeun kasempetan anu saé pikeun komunikasi sareng kamajuan sareng réncang anjeun, sareng sasarengan nyorong industri bungkus kana klimaks anu énggal. ! Pikeun ngaluncurkeun anjeun ka hareup, Pameran Industri Bungkusan Internasional INTPAK 2020 Shanghai tulus ngajak anjeun pikeun ilubiung dina pameran!


Pos waktos: Dec-25-2020