headBanner

Coca-Cola ngagantikeun cangkir didaur, Unilever ngadua plastik didaur

Merek konsumén global sapertos Pepsi, Coca-Cola, sareng Unilever parantos ngalakukeun komitmen bungkusan sustainable anu ambisius. Katingali, naon kamajuan bungkusan sustainable anyar-anyar ieu?

Pepsi-Cola Éropa: Ganti sadaya botol plastik didaur dina 2022

Pepsi-Cola Éropa, anu ngahasilkeun Pepsi-Cola MAX, 7Up Free, Tropicana sareng inuman sanésna, nembé ngumumkeun yén éta bakal ngagentos sadaya produk na ku 100% bungkus plastik didaur dina akhir taun 2022.
Pepsi-Cola Éropa bakal ngagantikeun sadaya produkna ku bungkus plastik daur ulang 100% dina akhir taun 2022.

Léngkah ieu ngaréspon komitmen perusahaan kana ékonomi sirkular plastik, kalayan Pepsi Cola dijanjikeun pikeun ngirangan tapak suku karbon inuman na ku 40%.

Sateuacan ieu, Pepsi-Cola ngagentos inuman licin Naked sareng bungkus Tropicana Lean ku 100 bungkus plastik didaur.
Pepsi-Cola Éropa ogé nandaan inpormasi didaur dina botol, ngingetkeun konsumén pikeun ngadaur mulangkeunana botol palastik saatos dianggo. Dina waktos anu sasarengan, inpormasi anu tiasa didaur ulang ogé dipopulerkeun ku masarakat ngalangkungan saluran média sapertos TV sareng acara kajadian.

Coca-Cola Australia: Ngurangan panggunaan palastik seger 40,000 ton

Perusahaan Coca-Cola Australia ngumumkeun yén dina akhir taun 2021, éta bakal ngirangan panggunaan 40,000 ton plastik parawan (dibandingkeun sareng 2017). Tujuanana ieu bakal kahontal ku ngaganti cangkir inuman beku sareng tutupna ku plastik didaur.

Russell Mahoney, Diréktur Urusan Publik, Komunikasi sareng Kelestarian Coca-Cola Pasifik Kidul, nyatakeun taun ka tukang yén sababaraha pangaturan parantos dilakukeun pikeun bungkus Australia, kalebet ngagentos sadaya botol plastik kalayan kapasitas kirang ti 1 liter kalayan botol plastik didaur, sareng nyoplokkeun jarami plastik sareng Agitator.

"Kami ngagaduhan tanggel waler pikeun ngirangan tapak lingkungan urang ngalangkungan inovasi sareng ngabantosan masalah polusi limbah plastik. Pamakéan cangkir inuman sareng beku mangrupikeun rencana salajengna pikeun tujuan global Coca-Cola pikeun ngirangan limbah plastik. ” Ceuk Mahoney.

Numutkeun kana visi Coca-Cola "Dunya Bebas-Sampah", tujuan globalna nyaéta ngadaur mulangkeunana sareng ngamangpaatkeun sadaya botol sareng kaléng sareng bungkus anu dijual taun 2030, sareng mastikeun yén sadaya wadah kemasanna moal lebet ka tempat pembuangan sampah atanapi sagara. Dina hubungan ieu, pembotolan Coca-Cola Amatil maénkeun peran konci dina koordinasi rencana panyimpenan wadah bungkus (CDS) di saluruh Australia.

Coca-Cola ogé parantos netepkeun tujuan global pikeun ngagunakeun sahenteuna 50% bahan daur ulang dina bungkus dugi ka 2030. Ayeuna, botol plastik Australia parantos ngahontal tujuan ieu.

Unilever: Pamakéan plastik daur ulang bakal ngadua taun payun

Unilever nembé ngaluarkeun kamajuan terakhir bungkusan sustainable na. Perusahaan nyarioskeun parantos ningkatkeun panggunaan plastik didaur janten 75.000 ton, langkung ti 10% tina panggunaan palastik na sacara umum. Tujuanana Unilever nyaéta ngagunakeun sahenteuna 25% plastik didaur ku 2025.

Taun ka tukang, Unilever nyatakeun yén mérekna bakal ngirangan panggunaan langkung ti 100.000 ton plastik parawan sareng aktip nganggo plastik didaur ku taun 2025, ngahontal tujuan ngébréhkeun panggunaan plastik parawan.


Pos waktos: Dec-25-2020