headBanner

Milih Bahan sareng Metode Pangsaéna pikeun Mesin Bungkus

Nalika milarian mesin bungkus, mung anu pangsaéna bakal dianggo. Mesin pikeun bisnis anjeun langkung ti ngan ukur investasi awal. Éta tiasa ngadamel atanapi ngarusak masa depan perusahaan anjeun. Kituna anjeun hoyong milih mesin bungkus tina bahan kualitas paling luhur. Naha anjeun resep ningkatkeun mesin luntur atanapi ngagedekeun lini produksi anu parantos aya, anggo pituduh ieu pikeun ngabantosan anjeun nyandak pilihan anu leres dina alat. Perusahaan GAOGE tiasa nyayogikeun anjeun jasa khusus anu diluyukeun sareng sasuai ka kabutuhan anjeun sareng ngajamin kualitas mesin

Beusi sténless

Bahan stainless steel biasa dianggo pikeun ngadamel komponén mesin, kalebet bingkai, permukaan kontak produk, sareng dina kasus mesin sanitasi, sadaya alat. Bahan ieu dipilih pikeun daya tahan sareng kakuatanana. Baja stainless ogé nguntungkeun alat bungkusan ku ningkatna korosi- sareng résistansi oksidasi. Kalayan kecap séjén, stainless steel henteu keyeng sakumaha gampang sapertos logam sanés. Éta tahan beberesih tekanan tinggi, cairan, lebu, kalembaban, sareng unsur pangenal Uap anu sanés. Éta pikeun sadaya alesan sateuacanna yén nalika milih bahan pikeun pangwangunan mesin kemasan, stainless steel mangrupikeun pilihan anu paling luhur dina kalolobaan conto.

Aluminium Anodized

Nalika ngeunaan narik katrol sabuk anu dianggo dina mesin bungkus, aya hiji logam anu menonjol ti balaréa. Aluminium salaku logam dihargai pikeun beurat enteng sareng kakuatan super na. Salaku tambahan, éta logam nonferrous anu paling sering dianggo. Upami anjeun milari logam anu ramah lingkungan, berkat kaayaanana dina kulit bumi, aluminium paling henteu tiasa ditambang teuing.

Nalika aluminium diawét anodisasi pikeun bagian mesin bungkus, kakuatan na ningkat pisan. Numutkeun ka Déwan Anodizers Aluminium, "tujuan anodisasi nyaéta pikeun ngawangun lapisan aluminium oksida anu bakal ngajagi aluminium di handapeunana. Lapisan oksida aluminium ngagaduhan korosi sareng tahan abrasi langkung luhur tibatan aluminium. " Kusabab kitu, aluminium anodized idéal nalika dianggo pikeun narik sabuk tarik dina salembar mesin kemasan. Dina jumlahna, katrol anu didamel tina aluminium anodisasi bakal buruk dina tingkat anu langkung laun tibatan katrol tina bahan sanés sapertos palastik.

Sederhana Bagian

Salah sahiji cara anu paling saé pikeun mastikeun yén pakét bungkus buatan khusus bakal tahan nyaéta ku nyederhanakeun bagian-bagianna sareng mastikeun yén modular sareng henteu propriétari. Sabalikna tina kapercayaan anu kadang populér, lamun ngeunaan perlengkapan bungkus, saderhana ampir-ampir hadé. Kusabab langkung bagian sareng kerumitan diwangun kana mesin, ieu ningkatkeun kamungkinan masalah alit janten digedekeun nalika timbul masalah. Salaku tambahan, ku milih bahan anu langkung kuat sapertos aluminium sareng waja pikeun bagian, komponén mesin kedah langkung sering ngagentos.

Ayeuna anjeun terang naon anu kedah dipilarian dina mesin bungkusan, anjeun siap ngamimitian balanja pikeun alat-alat anjeun salajengna. Milarian halaman wéb kami pikeun parios naon anu urang nawiskeun dina hal mesin bungkus anu tiasa disesuaikan, saderhana, sareng awét. Hubungi kami pikeun nyetél konsultasi atanapi pikeun terang langkung seueur perkawis bahan pangsaéna anu tiasa diperhatoskeun dina mesin bungkus.


Pos waktos: Dec-25-2020