headBanner

5 Hal Pangemasan Produk Alami / Organik Anjeun Kedah Laksanakeun

Bungkusan produk anjeun sering mangrupikeun interaksi anu munggaran pikeun anu mésér ku mérek anjeun. Kumaha anjeun terang naha éta ngahasilkeun pangaruh maksimum? Ieu di handap aya 5 hal anu bungkus produk alami / organik anjeun kedah laksanakeun janten hébat, henteu ngan ukur saé.

1. Ngajagi produk anjeun tina dégradasi sareng kontaminasi.

Bungkus nomer hiji pikeun produk naon waé nyaéta panyalindungan tawaran ku nyayogikeun panghalang antara produk sareng kontaminan luar. Ieu penting pisan pikeun produk anu rawan oksidasi ogé produk anu dirumuskeun janten 'bébas' tina bahan anu tangtu kusabab alergi atanapi alesan kaséhatan. Ngajaga integritas produk ngalangkungan bungkusan panghalang parantos janten penting kusabab jinis produk ieu ngalaman seueur paménta.

2. Ningkatkeun umur produk.

Nalika ngeunaan produk alami sareng organik anu sering henteu ngandung bahan pengawet, bungkus kedah tugas dua kali: Éta henteu ngan kedah ngajagaan rereged lingkungan tina bungkus tapi kedah ngajaga suasana anu pantes dina bungkus. Produk anu bénten-bénten meryogikeun spésifikasi lingkungan anu bénten-bénten pikeun kahirupan anu maksimal. Pilihan aya ayeuna dina bungkusan anu ngamungkinkeun perusahaan nyiptakeun sareng ngajaga lingkungan anu pas dina bungkusna pikeun ngaoptimalkeun umur produk.

3. Nepikeun mérek sareng pesen anjeun.

Kumisan ti fungsionalitas anu saé, bungkusan ogé kedah akurat ngagambarkeun mérek, pesen, nilai, sareng carita anjeun. Format bungkusan anu nawiskeun luas permukaan maksimum pikeun grafik sareng pamasaran salaku duta merekna nyalira, sareng sering janten juragan sorangan.

4. Nawiskeun genah pikeun pangguna-tungtung.

Konsumén dinten ieu sadayana ngeunaan produk anu merenah anu ngalengkepan sareng ningkatkeun gaya hirup anu sibuk. Aranjeunna mikahoyong produk dina bungkusan anu fleksibel, enteng, portabel, sareng nawiskeun pilihan anu merenah sapertos kiyeu luh sareng reclék zipper.

5. Aktipkeun efisiensi produksi maksimum.

Naha anjeun nyéépkeun seueur produk kusabab ngeusian paket anu teu leres atanapi segel bungkus anu leak / leaky? Naha sesah pikeun ningkat produksi kalayan gancang nalika anjeun nampi pesenan ageung? Naha anjeun sesah pikeun leres-leres ngaramal sareng nyayogikeun sumberdaya produksi? Konsumén anjeun henteu gaduh waktos ngantosan backorder, sareng moal sabar dina bungkusan anu kompromi. Janten pilih gaya pakét anu nyaimbangkeun éstétika kalayan épisiénsi produksi.

6. Kantong Premade pikeun Kemenangan

Kantong premade anu fleksibel tiasa nawiskeun sadayana di luhur sareng seueur deui. Format bungkusan anu narik perhatian ieu nawiskeun:

Pamakéan bahan sustainable sareng eco-sadar
Paket anu meryogikeun sumber anu langkung saeutik pikeun didamel, disimpen, sareng dikirim
Kanvas anu saé pikeun pamasaran, masihan kesan produk modéren anu kualitas luhur
Paket anu teu dibantuan, janten baliho
Pilihan pangguna-pangguna akhir sapertos seleting sareng kiyeu cimata
Perlindungan maksimum produk alami / organik anjeun pikeun umur simpang anu optimal
Pilihan peralatan bungkusan gancang-gancang

Eusian Rotary sareng Seal Ku Timbangan Linier pikeun Butiran

Cocog sareng bahan garin, sapertos siki Melon, kacang-kacangan, permén, Kismis, gula, uyah, Kacangan kopi, cookies, kristal monosodium glutamat sareng bahan sanésna bungkus otomatis.

Kantong premade stand-up, ogé katelah Doypacks, parantos aktip ngaganggu seueur industri, ti sup sareng camilan dugi ka kopi sareng inuman. Waktosna kanggo mertimbangkeun naon anu tiasa dilakukeun format bungkusan inovatif ieu pikeun produk, produksi, sareng garis handapna. Diajar langkung seueur ngeunaan mesin kanggo ngarangkep kantong premade di Gaoge


Pos waktos: Dec-25-2020