headBanner

Rapat Tahunan Asosiasi Industri Pangan sareng Mesin Mesin Cina 2020 parantos diayakeun di Shanghai

Dina énjing Nopémber 24, 2020 Konperénsi Tahunan Asosiasi Industri Pangan sareng Mesin Pakét sareng Forum Alat Pangan Asia 9 dibuka di Shanghai. Langkung ti 300 perusahaan alat-alat tuang, langkung ti 100 perusahaan lini pertama kadaharan, sareng langkung ti 500 wawakil ilubiung dina kagiatan konperénsi. Upacara bubuka konperénsi dipimpin ku Cui Lin, sekretaris jénderal Tiongkok Industri Pangan sareng Mesin Bungkusan.

  Chu Yufeng, Présidén Asosiasi Industri Mesin sareng Pakét Tiongkok sareng Pupuhu Mesin Pangan Cabang Tiongkok Pangan Élmu Téhnologi sareng Paguyuban, ngabahas pidato pembukaan. Pamingpin utama anu ilubiung dina upacara bubuka konperénsi éta Yang Huayong, akademi Akademi Téknik Tiongkok sareng dekan Sakola Téknik Mékanis Universitas Zhejiang, Zhao Qingliang, Wakil Diréktur Eksekutif Pengawasan Kualitas Mesin Nasional sareng Pusat Pamariksaan , sareng wakil presiden Akademi Mekanisme Pertanian Cina, sareng mantan lulugu insinyur Administrasi Nagara Industri Mesin, Cai Weici, Wakil Diréktur Ahli Komite Féderasi Industri Mesin Cina, Gao Chuan, Ketua Asosiasi Alat Farmasi Cina, Zhou Haijun, Sekretaris Panitia Partéi sareng General Manager Cina Packaging and Food Machines Co., Ltd., Professor Ji Zhicheng, Wakil Présidén Jiangnan University, School of Science Élmu sareng Téknik Gizi, Universitas Pertanian Cina Professor Gao Yanxiang, ahli Cheng Yigui Kantor Properti Intelektual Nagara, sareng Sun Zhih ui, pupuhu Cabang Téknik Pangan sareng Pakét tina Téknik Téknik Mékanis Cina.
Dina biantarana dina upacara bubuka konperénsi éta, Pupuhu Chu Yu nyarios yén industri manufaktur peralatan pangan mangrupikeun tulang tonggong ngembangkeun industri pangan sareng yayasan pikeun ngadukung pamekaran industri pangan. Dina taun-taun ayeuna, pamekaran industri alat-alat tuang terus ningkat, ngamajukeun integrasi lintas-téknologi anyar sapertos Internét, data ageung, sareng kecerdasan buatan sareng alat-alat tuang, sareng ngagancangkeun laju transformasi sareng ningkatkeun.

Paguyuban Industri Pangan sareng Pakét Tiongkok 2020 Rangkaian Konperénsi Tahunan kagiatan kalebet Forum Peralatan Pangan Asia Asia 9, Pertemuan Tahunan Télmu Pangan Élmu Téknologi sareng Asosiasi Téknologi, Forum Téknologi Minuman Minuman Tiongkok Cina, KTT Internét Industri Pangan Cina ka-4, sareng Forum Téknik Dapur Téknik Pusat-Pokok Konférénsi Pangembangan Industrialisasi Pangan, Rapat Tahunan Panitia Rapat Tahunan sareng Pameran Pengolahan Pangan Internasional sareng Pamakéan Mesin Pakét (FOODPACK CHINA & PROPAK CHINA). Rapat taunan Asosiasi Industri Mesin sareng Pakét Cina parantos janten acara taunan anu penting dina industri mesin bungkus pangan sareng nagara kuring. Éta parantos janten departemén pamaréntah anu aya hubunganana, organisasi industri, perusahaan manufaktur pangan internasional sareng domestik anu kawéntar, pabrik mesin bungkus dahareun sareng bungkus, lembaga panilitian ilmiah anu propésional, sareng solusi. Platform anu berwibawa pikeun bursa sareng presentasi profesional di antara panyadia solusi.


Pos waktos: Dec-25-2020