headBanner

Weigher Kombinasi multi-sirah

  • GW30T08 Multi-head Combination Weigher

    GW30T08 Multi-sirah Kombinasi Weigher

    GW Series Multihead Weigher cocog pikeun timbangan tea, siki, biji kopi, kacang coklat, kismis, Hardware sareng Partikel Plastik sareng sajabana GW Multihead Weigher ogé cocog pikeun beurat produk anu ageung sapertos kentang, tomat, bawang, buah, sayuran sareng salad kalayan beurat udagan ageung.

  • GW14T25 Multihead Weigher

    GW14T25 Multihead Weigher

    Cocog sareng dosis pikeun produk granulated dina kaayaan padet, kalebet produk kalayan bentukna géometris henteu teratur. Timbangan multihead khususna cocog pikeun dianggo sareng produk, dimana beurat sapotong tunggal langkung ti 5-6 g. Tiasa dianggo kanggo biskuit, buah garing, manisan, mini-waffles, produk beku, jeli, pasta, camilan, granola, chip, kacang, kurupuk, mini croissant, franc blanched

  • GW14T16 Multi-head Combination Weigher

    Weigher Kombinasi GW14T16 Multi-sirah

    GW Series Multihead Weigher cocog pikeun timbangan tea, siki, biji kopi, kacang coklat, kismis, Hardware sareng Partikel Plastik sareng sajabana GW Multihead Weigher ogé cocog pikeun beurat produk anu ageung sapertos kentang, tomat, bawang, buah, sayuran sareng salad kalayan beurat udagan ageung.

  • GW10T16 Multihead Weigher

    GW10T16 Multihead Weigher

    Cocog sareng dosis pikeun produk granulated dina kaayaan padet, kalebet produk kalayan bentukna géometris henteu teratur. Timbangan multihead khususna cocog pikeun dianggo sareng produk, dimana beurat sapotong tunggal langkung ti 5-6 g. Tiasa dianggo kanggo biskuit, buah garing, manisan, mini-waffles, produk beku, jeli, pasta, camilan, granola, chip, kacang, kurupuk, mini croissant, franc blanched