headBanner

Mesin Kantong Mesin Granule Packing Manual

Mesin Kantong Mesin Granule Packing Manual

pedaran pondok:

Manual Bagging System dilengkepan sistem timbangan éléktronik kotor pikeun minuhan standar internasional sareng nyayogikeun akurasi sareng reliabilitas anu luhur. Konstruksi saderhana sareng desain kokoh mastikeun operasi anu aman sareng akurat.


Detil Produk

Tanda Produk

Manual Bagging System dilengkepan sistem timbangan éléktronik kotor pikeun minuhan standar internasional sareng nyayogikeun akurasi sareng reliabilitas anu luhur. Konstruksi saderhana sareng desain kokoh mastikeun operasi anu aman sareng akurat. Éta dirarancang pikeun dijalankeun dina rupa-rupa industri sapertos tuangeun, pakan, bahan kimia sareng bahan wangunan. Sistemna tiasa dilengkepan ku sababaraha alat pakan (kecepatan-gancang atanapi standar gravitasi, sabuk, sekrup sareng feeder geter).

 

Fitur

Operasi beresih sareng dikawasa debu
Controlling beurat pangguna-friendly sareng sababaraha layar tampilan
Bagian luhur curug bagging ditunda tina sél beban
Koréksi nol otomatis, kompénsasi matérial-in-flight, sareng pilihan waktos atanapi beurat anu dipikahoyong dina laju aliran dribble
Operasi manual clamp kantong ku sapasang tombol push pneumatic kalayan kadali kaamanan
Struktur dukungan kaku dina waja dilas

 

Pilihan

  • Rupa-rupa alat dahar
  • Kecepatan tinggi atanapi gravitasi standar, sabuk, sekrup sareng feeder geter

 

Inpo tambahan

Henteu Barang

Parameter

1

Wangun produk

Granule

2

 Bentuk Kantong

Kantong tos aya

(kantong diperlukeun kantong lapisan tunggal sareng gampang disusu ku cangkir nyeuseup)

3

Ukuran Kantong Anyaman

1000MM × 500MM (L × W)

4

Laju

5-12bag / mnt

5

Beurat

5-25kg / kantong

6

Tingkat Panarimaan Kantong Jahit

 ≥99,9%

7

Ribut

≤70Db

8

Kakuatan

5.5KW AC380V ± 10% 50Hz

9

Tekanan hawa

≥5kg / cm2

10

Jumlah Spare Bag

40 ~ 80 kantong

11

Max. Konsumsi hawa

0,5M3 / mnt

 

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami