headBanner

Weigher Kombinasi GW14T16 Multi-sirah

Weigher Kombinasi GW14T16 Multi-sirah

pedaran pondok:

GW Series Multihead Weigher cocog pikeun timbangan tea, siki, biji kopi, kacang coklat, kismis, Hardware sareng Partikel Plastik sareng sajabana GW Multihead Weigher ogé cocog pikeun beurat produk anu ageung sapertos kentang, tomat, bawang, buah, sayuran sareng salad kalayan beurat udagan ageung.


Detil Produk

Tanda Produk

Timbangan multihead mangrupikeun alat anu mandiri, anu biasana dipasang dina mesin bungkus sareng damel babarengan sareng aranjeunna. Fungsi utama alat dosis nyaéta misahkeun produk kana dosis anu parantos ditangtoskeun, anu diatur ku operator mesin. Dosis anu siap teras diseupan kana mesin bungkus.

Cara kerja tina penimbang multihead:

Jinis alat dosis ieu tiasa dianggo pikeun damel produk granular naon waé sareng produk sanés dina kaayaan padet, kalebet anu bentukna géométri henteu teratur. Umumna, multihead diwangun ku saluran anu ngageter, anu tuang tipung beurat sareng produk. Hopper dipasang dina timbangan timbangan, anu ngalaksanakeun ukuran beurat produk. Béda sareng timbangan linier, dimana beurat awak anu ditetepkeun dihasilkeun ku ngabongkar hiji corong tunggal tukang tonggong ngahontal dosis tunggal ngalangkungan sababaraha hopper sacara sakaligus. Jinis sistem dosis ieu dilengkepan ku algoritma anu khusus anu mariksa jumlah produk dina unggal hopper tunggal sareng milih kombinasi optimal hoppers anu bakal ngabongkar produk kana mesin bungkus. Ku cara ieu, efektivitas sareng presisi anu langkung luhur dicapai. Multihead mangrupikeun hiji-hijina alat dosis anu tiasa ngajamin presisi tinggi nalika produk dosis, dimana beurat granul / unit tunggal langkung ti 5-6 g.

 

Aplikasi:

Cocog sareng dosis pikeun produk granulated dina kaayaan padet, kalebet produk kalayan bentukna géometris henteu teratur. Timbangan multihead khususna cocog pikeun dianggo sareng produk, dimana beurat sapotong tunggal langkung ti 5-6 g. Tiasa dianggo kanggo biskuit, buah garing, manisan, mini-waffles, produk beku, jeli, pasta, camilan, granola, chip, kacang, kurupuk, mini croissant, franc blanched

 

Fungsi & Fitur Utama:

1. modul beurat digital Profesional pikeun presisi tinggi sareng stabilitas anu saé.

2. Sistem kontrol: MCU atanapi PLC (opsional).

3. Antarmuka layar toél ngagaduhan tingkat aksés anu sah pikeun béda; nepi ka 16 basa anu béda pikeun pilihan; software aplikasi ditingkatkeun ngalangkungan USB.

4. Pabrik parameter recovery fungsi; Parameter produk 99 sateuacana pikeun nyumponan sarat program parameter anu béda.

5. Hopper beuratna tiasa ngalirkeun sacara épéktip pikeun nyegah produk tina ngahalangan.

6. Timbangan sareng cacah fungsi pikeun nyumponan kabutuhan anu rupa-rupa ti konsumén.

7. Nyata-ti kuring tampilan amplitudo unggal panci geter ogé beurat produk dina unggal corong pikeun ngawas status mesin anu langkung saé.

8. Mesin awak kalayan SUS304 / 316 pikeun pilihan; Lebu IP65 sareng desain tahan cai.

9. fungsi beberesih: tiasa ngadamel hoppers dina kaayaan muka pikeun gampang beberesih sapopoé sareng perawatan.

10. desain modél sistem kontrol pikeun gampang pangropéa sareng hemat biaya.

11. Husus dirancang pikeun produk granular leutik kalayan presisi tinggi sareng kecepatan kerja gancang.

12. Ukuran kompak pikeun hemat ruang.

 

 Spésifikasi

Pangwangunan Baja stainless steel AISI 304
Produktivitas 65/120 dosis per menit
Nyupiran Magnet listrik DC + motor hambalan
Kisaran dosis 10-800g
Kadali MCU, Layar rampa
Katepatan ± 0,1-1g
Kakuatan dipasang 1500W / 2000W
Sasayogian tanaga 220V ± 10%
Beurat 370 / 450kg
Bahasa anu didukung Inggris
Kapasitas Hoppers 1,6L (2,5L opsional)
Jinis tina kerucut distribusi Geter atanapi Rotary

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami