headBanner

GW-L-3000-4H Opat Huluna Linear Weigher

GW-L-3000-4H Opat Huluna Linear Weigher

pedaran pondok:

Produk anu bentukna henteu teratur sapertos jinis produk pasta, camilan, chip jsb

Produk halus sareng kadar debu anu handap sapertos gula, uyah, bumbu bumi, bubuk cuci, hominy, rempah, jsb

 


Detil Produk

Tanda Produk

Timbangan linier mangrupikeun alat anu mandiri, anu biasana dipasang dina mesin bungkus sareng damel babarengan sareng aranjeunna. Fungsi utama alat dosis nyaéta misahkeun produk kana dosis anu parantos ditangtoskeun, anu diatur ku operator mesin. Dosis anu siap teras diseupan kana mesin bungkus.
Cara kerja tina timbangan linier:

Jinis alat dosis ieu dianggo pikeun ngadopsi séréal sareng motong bumbu. Sacara umum, timbanganana diwangun ku saluran anu ngageter, anu tuang tipung beurat sareng produk. Hopper dipasang dina timbangan timbangan, anu ngalaksanakeun ukuran beurat produk. Saatos beurat anu diukur dina Hopper ngahontal nilai anu parantos ditangtoskeun, saluran geter lirén, masihan waktos pikeun hopper pikeun ngaluarkeun dosis kana mesin bungkus. Timbangan liniér anu langkung maju gaduh kamampuan campuran (tingali video) Timbangan linier cocog pisan pikeun dosis produk granulasi anu beuratna granul / hijian sakitar 2-3 g. Upami beurat ieu langkung ageung, kami nyarankeun panggunaan timbangan multihead.

 

 

Fitur Pokok:

    • Ngadopsi sél beban digital presisi tinggi
    • Kontrol sistem PLC stabil
    • Layar toél warna sareng panel kontrol Multilanguage
    • Sanitasi kalayan konstruksi 304 # S / S
    • Bagian anu dihubungi produk tiasa gampang dipasang tanpa alat
    • Pangwangunan kelas IP65
    • Ngadamel campuran produk anu béda kalayan beurat dina hiji debit
    • Ngadopsi sistem dahar anu henteu aya ngageter pikeun nyieun produk ngalir langkung lancar
    • Program tiasa sacara bébas disaluyukeun numutkeun kaayaan produksi
    • Tiasa dikendali jauh sareng dijaga ngalangkungan internét

Kalayan pangalaman GAOGEPAK dina desain sareng pabrikan, timbangan linier tiasa dirobih supados cocog sareng aplikasi anu béda-béda.

 

INFO tambahan  
Modél
GW-L-3000-4H
Kapasitas
20-2000g
Volume Hopper
3000ml
Max. Laju
10-50 (kantong / mnt)
Timbangan katepatan
± 1-3g
Kadali
Layar cabak
Voltaseu
220v / 50 / 60Hz / 5A
Kakuatan
0,8KW
Panél Kontrol
20
Ukuran Kemasan kiriman (mm)
700 (L) x566 (W) x925 (H)
Produk Campuran Max
4
Produk anu cocog
Produk granulated sapertos kacang kopi, pasta, pulsa, kacang, tipung jagong, kiripik, sayuran beku sareng anu sanésna

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami