headBanner

GVF VFFS nangtung nangtung ngeusian Seal Packing Machine Kalayan skala Multihead

GVF VFFS nangtung nangtung ngeusian Seal Packing Machine Kalayan skala Multihead

pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Aplikasi:

Pikeun kiripik kentang, biskuit, pasta, kacang, kacang, popcorn, séréal, camilan extruded, confectionery, buah garing & beku, pil, éléktronika, hardware, cocooan

Sistem kemasan terintegrasi, kalebet Z bentuk ember loading conveyor kalayan feeder geter, platform langkung beurat sareng unit tangga, sistem timbalan Multi-sirah, mesin pembuatan kantong otomatis sareng unit asesoris.

 

Fitur:

1. Dilengkepan panangtayungan kaamanan, sasuai sareng manajemén kaamanan teguh peryogi;
2.Use suhu cerdas ngadalikeun mesin gaduh kontrol suhu akurat; mastikeun segel artistik sareng rapih;
3. Anggo Sistem Servo PLC sareng sistem kontrol pneumatik sareng layar super touch kanggo ngabentuk pusat kontrol drive; ngamaksimalkeun
kontrol mesin sacara presisi, reliabiliti sareng tingkat cerdas;
4. Mesin Pakét nangtung nangtung ngalengkepan prosedur pengepakan pikeun ngukur, ngamuat bahan, ngepak, nyetak tanggal, ngecas
(nyapekeun) sareng produk ngangkut sacara otomatis ogé ngitung;
Layar 5.Touch tiasa nyimpen parameter téknis tina sagala rupa jinis produk, teu kedah ngareset bari produk ngarobah;
6. Gaduh sistem nunjukkeun kasalahan, ngabantosan pikeun ngatasi masalah langsung;
7. Jieun kantong blok sareng kantong gantung numutkeun pelanggan peryogi béda;
8. Duanana mesin stainless steel sareng mesin baja karbon;
9. transportasi-sabuk Single, placidly tur gancang, gesekan leutik, saeutik runtah;
10. Gaduh modél stainless steel sareng modél waja karbon pikeun dipilih.

Inpo tambahan

Modél mesin GVF-320 GVF -420 GVF -520 GVF -620 GVF -720 GVF -820
Bentuk kantong Kantong Bantal, Kantong Gussét
Laju ngarangkep 25-80bags / mnt
Kandel ngagulung   0.05-0.15mm
Lebar ngagugulung Max 320mm 420mm 520mm 620mm 720mm 820mm
Diaméter gulung   320mm 320mm 320mm 320mm 320mm 320mm
Lebar kantong 50-150mm 60-200mm 80-250mm 100-300mm 100-350mm 120-400mm
Panjang kantong 80-240mm 80-300mm 80-350mm 100-450mm 100-450mm 120-550mm
Voltaseu 220V
Kakuatan 2KW 2.2KW 3KW 3.4KW 3,6KW 3,8KW
Konfigurasi tambahan Alat ngeusian nitrogén Coding printer alat anu ngeusi gas alat punch jsb

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami