headBanner

Mesin Bungkusan GPB8-260 Premade Doypack

Mesin Bungkusan GPB8-260 Premade Doypack

pedaran pondok:

Mesin Kantong Kantong kanggo kantong dockack premade Mesin otomatis otomatis tina nyokot kantong, ngeusian & nyéépkeun éta. Cocog sareng bubuk sapertos bumbu, bubuk susu, gula halus jsb.


Detil Produk

Tanda Produk

Aplikasi

Eusian sareng ngégél kantong premade khusus nganggo mesin bungkus kantong otomatis ieu. Kalayan genep atanapi dalapan stasiun, mesin rotary ieu tiasa ngarangkep naon waé tina kopi dugi ka camilan dugi ka produk ganja anu sah. Integrasi gampang kalayan skala volumetrik, multi-sirah, auger, pompa cair, sareng pangisi cangkir, ogé alat-alat anu ngalaksanakeun infeed sareng outfeed, ngajantenkeun mesin bungkus ieu janten pilihan top pikeun solusi bungkusan kantong premade lengkep.

 

Fitur

Luar biasa gampang diajar sareng ngaoperasikeun
Bungkus naon waé tina cairan, nepi ka kadaharan piaraan, nepi ka bubuk, nepi ka produk ganja anu sah
Integrasi gampang sareng timbangan, infeed na outfeed alat conveying, sareng seueur deui
Sealing gancang
Komponén Allen Bradley pangénggalna sareng drive servo
Konstruksi stainless awét
Gampang dioperasikeun sareng dijaga, hiji jalma parantos cekap.
Konversi gampang kalayan timbangan anu béda, pangeusi, pompa.
Profitabilitas anu luhur tiasa ngagentos sahenteuna 7 padamel pikeun bungkus.
Énergi sareng biaya perawatan murah, ngan ukur sababaraha suku cadang anu kedah dirobih.
Pangiriman gancang tina suku cadang, contona, maksimal 3 dinten normal pikeun ngahontal anjeun
Sistem gripper dipaténkeun
presisi maksimum
tipe kantong fleksibel: kantong nangtung sareng zipper atanapi spout sudut, kantong quad sareng kantong kalayan desain pelanggan
Laju produksi anu fleksibel 15-90 kantong / mnt.
Waktu damel anu panjang sareng umur hirup tiasa dianggo 24 jam sapoé, ngan ukur hiji dinten kanggo pangropéa per bulan.

 

Alat Kasalametan:

Henteu aya kantung atanapi kasalahan terbuka, nalika dieusian.

Teu aya kantong atanapi henteu ngeusian, teu nganggo kedap.

Henteu nganggo pita pita, Darurat lirén sareng alarm.

Panto kaamanan dibuka, alarm (pilihan)

Tekanan hawa henteu cekap, alarm.

Anomali suhu panyegelan, alarm

 

Parameter Téknis

Modél

ZPB8-260

Posisi Gawe

Posisi kerja dalapan

Bahan Kantong

Film laminasi / pe / pp

Pola Kantong

Stand-up nganggo zipper & spout, stand-up, kantong datar

Max ngeusian Beurat

10-5000g

Ngeusian Akurasi

0,5-1,5%

Ukuran Kantong

W: 140-260mm L: 150-400mm (tiasa disaluyukeun)

Laju

10-50 kantong / mnt

Voltaseu

380V 3Phase 50 / 60Hz

Total Kakuatan

2Kw

Hawa dikomprés

0,6 m³ / mnt

Ngadeteksi Alat

Henteu aya pita, alarem sareng gawat Darurat

Henteu aya kantung atanapi kantong muka éror, teu dieusian, teu diségel

Alat Kasalametan

Buka panto, gera & gawat darurat (Opsional)

Tekanan hawa henteu cekap, alarm

Anomali suhu panyegelan, alarm

 

 






  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami