headBanner

GPB6 Premade Pouch Rotary Fill & Seal Packing Machine

GPB6 Premade Pouch Rotary Fill & Seal Packing Machine

pedaran pondok:

Mesin bungkus kantong anu dipasihkeun Rotary kalayan dosis anu béda (sapertos timbangan multi-sirah, pangisi cair, pangisi auger jsb.), Tiasa cocog pikeun bungkus otomatis kanggo granular, bubuk, cair, témpél sareng sajabana.


Detil Produk

Tanda Produk

Rangkaian GPB mesin pembungkus kantong premade GAOGEPAK cocog pikeun produk bubuk, produk granul, produk cair sareng produk némpelkeun otomatis. Mesin bungkus kantong anu dipasihkeun Rotary kalayan dosis anu béda (sapertos timbangan multi-sirah, pangisi cair, pangisi auger jsb.), Tiasa cocog pikeun bungkus otomatis kanggo granular, bubuk, cair, témpél sareng sajabana. 

 

Fitur:

Gampang dioperasikeun, nganggo PLC canggih ti Jérman Siemens, pasangan sareng layar toél sareng sistem kontrol listrik, antar muka mesin-man friendly.

Fungsi mariksa otomatis: henteu aya kantung atanapi kantong kabuka kasalahan, henteu eusian, teu aya segel. kantongna tiasa dianggo deui, hindarkeun miceunan bahan bungkus sareng bahan baku.

Alat kaamanan: Mesin lirén dina tekanan hawa anu teu normal, alarem sambungan pemanasan.

Lebar kantongna tiasa disaluyukeun ku motor listrik. Pencét tombol kontrol tiasa nyaluyukeun lébar klip, gampang beroperasi, sareng ngahémat waktos.

Bagéan anu keuna kana bahan na didamel tina stainless steel sareng numutkeun paménta GMP.

Parameter Téknis

Modél GPB6-260
Posisi Gawe Posisi genep kerja
Bahan Kantong Film laminasi / pe / pp
Pola Kantong Stand-up nganggo zipper & spout, stand-up, kantong datar
Max ngeusian Beurat 10-5000g
Ngeusian Akurasi 0,5-1,5%
Ukuran Kantong Lebar: 140 dugi ka 260mm Panjang: 150 dugi 400mm 
Laju 10-60 kantong / mnt
Voltaseu 380V 3Phase 50 / 60Hz
Total Kakuatan 5.5Kw
Hawa dikomprés 0,6 m³ / mnt
Ngadeteksi Alat Henteu aya pita, alarem sareng gawat Darurat
Henteu aya kantung atanapi kantong muka éror, teu dieusian, teu diségel
Alat Kasalametan Buka panto, gera & gawat darurat (Opsional)
Tekanan hawa henteu cekap, alarm
Anomali suhu panyegelan, alarm





  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami