headBanner

GPB6-340 Mesin Kantong Kantong Premade

GPB6-340 Mesin Kantong Kantong Premade

pedaran pondok:

Rangkaian GPB mesin pembungkus kantong premade GAOGEPAK cocog pikeun produk bubuk, produk granul, produk cair sareng produk némpelkeun otomatis. Mesin bungkus kantong anu dipasihkeun Rotary kalayan dosis anu béda (sapertos timbangan multi-sirah, pangisi cair, pangisi auger jsb.), Tiasa cocog pikeun bungkus otomatis kanggo granular, bubuk, cair, témpél sareng sajabana.


Detil Produk

Tanda Produk

Eusian sareng ngégél kantong premade khusus nganggo mesin bungkus kantong otomatis ieu. Kalayan genep atanapi dalapan stasiun, mesin rotary ieu tiasa ngarangkep naon waé tina kopi dugi ka camilan dugi ka produk ganja anu sah. Integrasi gampang kalayan skala volumetrik, multi-sirah, auger, pompa cair, sareng pangisi cangkir, ogé alat-alat anu ngalaksanakeun infeed sareng outfeed, ngajantenkeun mesin bungkus ieu janten pilihan top pikeun solusi bungkusan kantong premade lengkep.

Simplex premade kantong kantong mesin ngeusian sareng ngégél kantong premade khusus, hiji-hiji, kalayan kecepatan dugi ka 60 siklus per menit.

 

Fitur:

Pakét fléksibel dina sagala jinis produk kalebet granulate, cair, bubuk sareng saos pikeun industri salaku dahareun, kadaharan piaraan, camilan, sanés pangan, kimia tatanén sareng perawatan pribadi, jst.
Panganteur saderhana sareng integrasi sareng sistem dosis anu sanés kalebet skala multi-sirah, pompa, auger, sareng pangeusi cangkir volumetrik. Ogé simplex sambungkeun sareng alat pangiriman infeed sareng outfeed, kanggo solusi paket kantong premade anu lengkep.
Gancang diatur pikeun ukuran kantong anu béda
Langkung ti 22 taun pangalaman dina ngeusian puteran sareng ngégél mesin bungkusan segel, anu ngajantenkeun kami tiasa nawiskeun solusi anu disesuaikan numutkeun pamundut anu sanés
CE, UL, mesin sertifikasi NSF sayogi pikeun syarat konsumén anu béda
Prosés produksi lengkep sareng ketat, kaasup 10+ staf kontrol kualitas
Jasa khusus anu disaluyukeun numutkeun kabutuhan anu béda-béda, sareng perusahaan jasa di tempat anu sanés kalebet AS, Jérman, Inggris, jsb

 

Parameter Téknis

Modél GPB6-340
Posisi Gawe Posisi genep kerja
Bahan Kantong Film laminasi / pe / pp
Pola Kantong Stand-up nganggo zipper & spout, stand-up, kantong datar
Max ngeusian Beurat 10-5000g
Ngeusian Akurasi 0,5-1,5%
Ukuran Kantong Lebar: 200 dugi 340mm Panjang: 200 dugi 450mm 
Laju 10-30 kantong / mnt
Voltaseu 380V 3Phase 50 / 60Hz
Total Kakuatan 2Kw
Hawa dikomprés 0,4 m³ / mnt
Ngadeteksi Alat Henteu aya pita, alarem sareng gawat Darurat
Henteu aya kantung atanapi kantong muka éror, teu dieusian, teu diségel
Alat Kasalametan Buka panto, gera & gawat darurat (Opsional)
Tekanan hawa henteu cekap, alarm
Anomali suhu panyegelan, alarm





  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami