headBanner

GPB Zipper Doypack Powder Pouch Packing Machine

GPB Zipper Doypack Powder Pouch Packing Machine

pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Mesin bungkus kantong anu dipasihkeun Rotary kalayan dosis anu béda (sapertos multihead weigher, auger filler, filler cair sareng sajabana) tiasa cocog pikeun pengepakan otomatis pikeun granular, bubuk, cair, témpél sareng sajabana. Rupa-rupa produk sareng premade stand-up ritsleting kantong sareng sajabina.

 

Aplikasi

Mesin Doypack Pouch pikeun kantong doypack premade Mesin sapinuhna otomatis tina nyokot kantong, ngeusian & ngégél éta. Cocog pikeun bubuk sapertos bumbu, susu bubuk, gula halus jsb.

 

Fitur:

Gampang Dioperasikeun: Kontrol PLC, antar muka mesin-man.

Peraturan Kacepetan Konversi Frékuénsi: Ngagunakeun alat pangaturan konvérsi frékuénsi, kagancangan tiasa disaluyukeun sakahayangna dina kisaran anu parantos ditangtukeun.

Gampang pikeun nyaluyukeun lébar klip: Kontrol ku motor; Ngan ku tombol anjeun tiasa nyingkronkeun kontrol 8 sét klip. 

Tingkat matérial sadayana didamel tina stainless steel 304 atanapi palastik tingkat-kadaharan numutkeun sarat kabersihan pangan.

Mékanisme Ritsleting Buka: Rarancang pikeun ciri kantong ritsleting, tingkat pambukaan tinggi (patén penemuan).

 

Alat Kasalametan:

Henteu aya kantung atanapi kasalahan terbuka, nalika dieusian.

Teu aya kantong atanapi henteu ngeusian, teu nganggo kedap.

Henteu nganggo pita pita, Darurat lirén sareng alarm.

Panto kaamanan dibuka, alarm (pilihan)

Tekanan hawa henteu cekap, alarm.

Anomali suhu panyegelan, alarm

 

Parameter Téknis

Modél

ZGP8-200

Posisi Gawe

Posisi kerja dalapan

Bahan Kantong

Film laminasi / pe / pp

Pola Kantong

Stand-up nganggo zipper & spout, stand-up, kantong datar

Max ngeusian Beurat

10-5000g

Ngeusian Akurasi

0,5-1,5%

Ukuran Kantong

W: 100-200mm L: 100-350mm (tiasa disaluyukeun)

Laju

10-60 kantong / mnt

Voltaseu

380V 3Phase 50 / 60Hz

Total Kakuatan

3Kw

Hawa dikomprés

0,6 m³ / mnt

Ngadeteksi Alat

Henteu aya pita, alarem sareng gawat Darurat

Henteu aya kantung atanapi kantong muka éror, teu dieusian, teu diségel

Alat Kasalametan

Buka panto, gera & gawat darurat (Opsional)

Tekanan hawa henteu cekap, alarm

Anomali suhu panyegelan, alarm







  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami