headBanner

IQF beku bungkusan Mesin Timbangan + ngeusian Systems

IQF beku bungkusan Mesin Timbangan + ngeusian Systems

pedaran pondok:

Timbangan multi-sirah GAOGEPAK, kantong, sareng alat-alat sanésna khusus dirancang pikeun nahan tantangan damel sareng IQF (beku gancang beku) sareng produk pangan beku anu sanés. Naha éta sayuran IQF, kadaharan ti laut, bakso, buah, gulungan, jangjang hayam, pangsit , atanapi naon waé - urang gaduh solusi.


Detil Produk

Tanda Produk

Pamasangan bungkusan nganggo mesin bungkus nangtung (VFFS) dianggo pikeun pangaturan sareng pengemasan sayuran beku dina kantong anu fleksibel. Pilem Thermo-segel dina bentuk gulung dianggo salaku bahan bungkus. Gumantung kana tingkat automation anu dipikahoyong, mesin bungkus tiasa ngonpigurasi ku sababaraha cara, sabab éta tiasa diwangun ku modul ieu:
- Mesin bungkusan nangtung (VFFS)
- Dosis paranti
- Conveyor
- Alat percetakan
- Sabuk angkut kanggo bungkus siap
- Detéktor logam
- Pariksa timbangan

 

Pilem sareng Penanganan khusus

Prosés anu aya hubunganana sareng bungkus IQF sareng katuangan beku anu sanés ogé jauh teuing ngalangkungan mesin nyalira. Pikeun sayuran atanapi pasta anu dibungkus, pilem anu dianggo dina bentuk nangtung ngeusian mesin kantong segel kedah didesain kanggo disegel dina suhu sub-enol. Hayu 20+ taun pangalaman urang dina industri bungkusan ngabantosan anjeun nyandak kaputusan anu pangsaéna.

 

Mesin Bina pikeun Ngatur Lingkungan Beku

Timbangan multi-sirah GAOGEPAK Packaging's, bagger, sareng alat-alat sanésna khusus didamel pikeun nahan tantangan damel sareng IQF (beku gancang beku) sareng produk pangan beku anu sanés.

Naha éta sayuran IQF, kadaharan ti laut, bakso, buah, gulungan, jangjang hayam, pangsit, atanapi anu sanés - urang ngagaduhan solusi.

 

Weighers Gabungan & Kaitung


Timbangan GlockGAKAK Stainless Steel Multihead & Counters sampurna pikeun aplikasi anu akurasi luhur sareng gancang-gancang. Aranjeunna gampang dioperasikeun, bersih sareng dijaga. Sistem skala gabungan kami bakal beuratna / ngitung produk anjeun sareng ngeusian peti anjeun kalayan laju ngahontal langkung ti 200 siklus per menit sareng akurat kana fraksi gram — diantara pamimpin industri dina kinerja sareng reliabilitas.

Aplikasi diantarana: gula-gula, bakery, biskuit, cookie, séréal, siki buah, camilan, chip, serpihan, mur, kadaharan piaraan, polong detérjen, bungkusan pakakas pakakas, bagian palastik, kosmétik, alat médis-ampir beurat atanapi bentukna.

  • Ngirangan nyirikeun produk sacara drastis (beban akurasi sél janten 0,1 gram)
  • Ngaleutikan karusakan produk akhir ku bersih, penanganan hipu
  • Patuh kana beurat & standar pangukuran sareng peraturan
  • Mastikeun duanana beurat sareng itungan pangukuran dina bungkusan anjeun
  • Saniter pisan
  • Gampang, alat-kirang bagian panyabutan
  • Peringkat Uptime caket 100 persén ngamaksimalkeun jam sareng efisiensi lalaki anjeun
  • Gampang diprogram
  • 100-program neundeun pikeun gancang robih

 

 

Eusian bentuk nangtung, mesin segel ku timbangan multihead

 

Fitur:

    • Kontrol PLC kalayan kaluaran akurasi tinggi biaxial anu stabil sareng layar rampa warna, pembuatan kantong, ngukur, ngeusian, nyetak, motong, sareng réngsé dina hiji operasi
    • Buleud sirkuit misah pikeun kontrol pneumatik sareng kontrol kakuatan. Sora rendah, sareng sirkuitna langkung stabil
    • Kontrol Servo, orientasi presisi tinggi, ukuran langkung saé
    • Mékanisme ngaleupaskeun pilem éksternal: pamasangan pilem rangkep anu saderhana sareng gampang
    • Pangaturan panyimpangan kantong mung diperyogikeun pikeun ngendalikeun layar sentuh. Operasi saderhana pisan
    • Mékanisme jinis tutup, ngabélkeun bubuk kana jero mesin

Inpo tambahan

Modél GVF-820
Gaya Kantong Kantong Bantal, Gussét atanapi blok handapeun kantong (Pilihan)
Kantong Lebar 180 nepi ka 375mm
Karakteristik Produk 100 dugi 500mm
Lebar pilem ≤820mm 
Dosis System Cocog Granula, Bubuk, Cairan, Pastes
Ngajalankeun Gerak Saliwat
Efisiensi Gawe 10-50 kantong / mnt
Kadali Ku PLC sareng Layar Sentuh HMI
Tanggal Coding tiasa Panas Stamping Coder, Thermal Transfer Coder, Label Applicator
Pilihan Sadia Perforasi, lebu nyerep, Seal PE Pilem, SS Frame, SS & AL Konstruksi, Nitrogen Flushing, Coffee Valve, Air Expeller
Kakuatan & Tegangan 7 KW
Komprési Hawa 0,7 MPa 0,4 M3 / mnt
Diménsi 1750 * 1510 * 2100mm (68.9 * 59.4 * 82.7 ″)
Beurat Mesin 1000 KGS

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami