headBanner

FAQs

Iraha waktos kiriman atanapi lead time?

Gumantung kana pesenan anjeun, pikeun garis produksi sadayana sapertos kantong dina kasus pengemasan, kantong dina kantong kantong, biasana éta 45-60 dinten. Alat-alat tunggal sapertos mesin bungkus VFFS, mesin bungkus kantong anu tos dipidamel, mesin pembungkus sungut kabuka, biasana éta 30-45 dinten. Dina usum puncak, éta ogé aya hubunganana sareng jadwal produksi urang.

Naha aya jumlah minimum pikeun mesen?

Leres, anjeun ngan ukur kedah mésér 1 sét mesin naon waé salaku jumlah minimum order. Kayaning 1 sét mesin kemasan VFFS, 1 sét mesin bungkus kantong tos aya, 1 sét mesin pembungkus sungut kabuka.

Kumaha upami cara mayar?

Kami nampi TT, 50% TT salaku pambayaran sareng 50% TT salaku kasaimbangan pembayaran sateuacan kintun.

Naon cara pangirimanna?

Mesin tiasa dikirim ku laut atanapi ku hawa, urang tiasa nyayogikeun istilah FOB, CNF, CIF numutkeun kabutuhan pelanggan. Pikeun ukuran ageung mesin sapertos mesin pembungkus sungut kabuka, urang langkung resep nyarankeun pangiriman ngalangkungan laut.

Kumaha upami pengemasan kiriman?

Kami nganggo bahan pengemasan standar ékspor. Pikeun Éropa sareng Australia, kami nganggo kotak kai fumigated. Pikeun Amérika Kalér, Amérika Kidul sareng Afrika, kami nganggo kotak kai tilu lapis atanapi kotak kai fumigated. Pikeun Asia, kami nganggo kotak kai atanapi kotak kai tilu lapis.

Naon sarat catu daya?

Sacara umum nyarios, éta tiasa disayogikeun numutkeun kabutuhan pelanggan boh 220v 1phase atanapi 110v 1phase atanapi 380v 3phase atanapi 220v 3phase, jsb.

Saha anu badé masang alatna?

Pikeun alat-alat sapertos mesin bungkus VFFS, mesin bungkus kantong anu tos aya, mesin pembungkus sungut muka, umumna kami bakal nyayogikeun buku manual sareng pidéo pikeun ngabantosan palanggan masang alatna. Pikeun garis bungkusan lengkep sapertos kantong dina kasus pengemasan, kantong dina pengepakan kantong, kami bakal ngintun teknisi pikeun ngabantosan di pabrik pelanggan, anu mésér ngan kedah mayar tiket udara pulang-pergi, tuangeun, biaya panginepan sareng sangu sapopoé.

Kumaha upami jasa penjualan?

Kami bakal nyayogikeun dukungan pangropéa pikeun masalah naon waé sareng alat-alatna. Upami alatna masih dina garansi, urang bakal ngaganti sareng ngalereskeun bagian anu lepat gratis sareng anu mésér ngan ukur kedah mayar biaya pengiriman atanapi udara. Sacara umum, urang tiasa ngirim bagian anu rusak anu aya dina stok dina 1 dinten.

FAQs Bagging Open-sungut --- Naon produk anu tiasa dipak?

Mesin ieu dipaké pikeun paking siki, pakan, batu, sampah ucing, semén, kimia, batubara, pupuk, serpihan, PET PET, sangu, keusik, pelet jsb.

FAQs Bagging Open-sungut --- Nalika pangiriman atanapi waktos nuju?

Waktos kalungguhan nyaéta 60 dinten.

FAQs Bagging Open-sungut --- Naon jinis bungkus kantong kanggo mesin bungkus kantong anu tos dipidamel?

gussets, kantong bantal standar atanapi blok / kantong handapeun cross, nganggo atanapi henteu nganggo gagang. kantong PE, anyaman kantong, kantong PP, kantong kertas

FAQs Bagging Open-sungut --- Naon volume pengepakan?

10-50kg

FAQs Bagging Open-sungut --- Naon kagancangan bungkusna?

Numutkeun ka produk anu béda, laju paking tiasa 8-12 kantong / mnt.

FAQs Bagging Open-sungut --- Naha aya jumlah minimum pikeun mesen?

Leres, anjeun ngan ukur kedah mésér 1 sét mesin naon waé salaku jumlah minimum order.

FAQs Bagging Open-sungut --- Naon mérek komponén listrik?

Kaseueuran komponén ngadopsi mérek internasional, sapertos layar Siemens Touch & PLC sareng sajabana, motor servo Panasonic, sareng Omron, Schneider dll.

FAQs Bagging Open-sungut --- Naon sarat catu daya?

Sacara umum nyarios, éta tiasa disayogikeun numutkeun kabutuhan pelanggan boh 220v 1phase atanapi 110v 1phase atanapi 380v 3phase atanapi 220v 3phase, jsb.

FAQs Bagging Open-sungut --- Kumaha upami paking kiriman?

Kami nganggo bahan pengemasan standar ékspor. Pikeun Éropa sareng Australia, kami nganggo kotak kai fumigated. Pikeun Amérika Kalér, Amérika Kidul sareng Afrika, kami nganggo kotak kai tilu lapis atanapi kotak kai fumigated. Pikeun Asia, kami nganggo kotak kai atanapi kotak kai tilu lapis.

FAQs Bagging Open-sungut --- Saha anu badé masang alatna?

Pikeun garis bungkusan lengkep sapertos kantong dina kasus pengemasan, kantong dina pengepakan kantong, kami bakal ngintun teknisi pikeun ngabantosan di pabrik pelanggan, anu mésér ngan kedah mayar tiket udara, perjalanan, biaya kamar sareng sangu harian.

FAQs Bagging Open-sungut --- Kumaha upami layanan purna jual?

Kami bakal nyayogikeun dukungan pangropéa pikeun masalah naon waé, alat jaminan na 24 bulan. Upami alatna masih dina garansi, urang bakal ngaganti sareng ngalereskeun bagian anu lepat gratis sareng anu mésér ngan ukur kedah mayar biaya pengiriman atanapi udara. Sacara umum, urang tiasa ngirim bagian anu rusak anu aya dina stok dina 1 dinten.

FAQs Pakét Seal Packaging Formulir Vertikal --- Naon kagunaan mesin ieu?

Éta tiasa dilengkepan ku rupa-rupa alat ngeusian pikeun cairan, bubuk, produk granul anu béda, sapertos Multi kepala weigher, Auger filler, filler paste cair, ngukur mesin ngeusian cangkir sareng produk-produk khusus anu ngeusian alat.

FAQs Mesin Pakét Seal Formulir Vertikal --- Iraha waktos pangiriman atanapi lead time?

Gumantung kana urutan anjeun, biasana éta 30 dinten kanggo mesin standar.

FAQs Pakét Seal ngeusian Seal Packaging Mesin --- Naon jinis kantong pikeun mesin bungkus VFFS?

Kantong bantal, kantong gusset, kantong stabilo, kantong segel quad.

FAQs Mesin Pakét Seal Formulir Vertikal --- Naha aya jumlah minimum pikeun mesen?

Jumlah pesanan minimum nyaéta 1 set

FAQs Mesin Pakét Seal Formulir Vertikal --- Naon ukuran kantong anu tiasa dibungkus ku mesin?

Kami tiasa nyayogikeun mesin modél VFFS anu béda pikeun ukuran kantong anu béda, kalebet GVF-420, GF-520, GVF-720, GVF-1100.

FAQs Mesin Pakét Seal Formulir Vertikal --- Naon mérek komponén listrik?

Kaseueuran komponén ngadopsi mérek internasional, sapertos layar Siemens Touch & PLC sareng sajabana, motor servo Panasonic, sareng Omron, Schneider dll.

FAQs Pakét Seal ngeusian Seal Formulir nangtung --- Naon modeu pangirimanna?

Mesin tiasa dikirim ku laut atanapi ku hawa, urang tiasa nyayogikeun istilah FOB, CNF, CIF numutkeun kabutuhan pelanggan. Pikeun ukuran ageung mesin sapertosmuka kantong kantong mesin, urang langkung resep nyarankeun pangiriman ngalangkungan laut.

FAQs Pouch Packaging Pra-siap --- Naon kagunaan mesin ieu?

Éta tiasa dilengkepan ku rupa-rupa alat ngeusian pikeun cairan, bubuk, produk granul anu béda, sapertos Multi kepala weigher, Auger filler, filler paste cair, ngukur mesin ngeusian cangkir sareng produk-produk khusus anu ngeusian alat.

FAQs Pouch Packaging Pre-made --- Iraha waktos pangiriman atanapi lead time na?

Gumantung kana urutan anjeun, biasana éta 30 dinten kanggo mesin standar.

FAQs Pouch Packaging Pra-siap --- Naon ukuran kantong mnt anu tiasa dibungkus ku mesin?

Lebar kantongna kedah langkung ti 80mm.

FAQs Pouch Packaging Pra-siap --- Naon jinis bungkus kantong kanggo mesin bungkus kantong anu tos dipidamel?

Kantong Zipper pra-buatan, Spout Doypack, Kantong Stand-up, Kantong Guesst, Kantong disegel 4 sisi

FAQs Pouch Packaging Pra-siap --- Naon mérek komponén listrik?

Kaseueuran komponén ngadopsi mérek internasional, sapertos layar Siemens Touch & PLC sareng sajabana, motor servo Panasonic, sareng Omron, Schneider dll.