headBanner

Sistem Dosis

  • Auger Filler & Powde Filling Machine

    Auger Filler & Mesin ngeusian Powde

    Mesin ngeusian Powde cocog pikeun produk bubuk anu ngalir gratis, sapertos bubuk susu, tipung, rempah, kopi darat, nutrisi, kimia & bubuk industri anu sanés.

  • GDC Volumetric Cup Filling Machine

    Mesin ngeusian Piala Volumetrik GDC

    Mesin ngeusian Piala Volumetrik Pikeun Sangu, Gula, Uyah, Kopi, Siki, Kacangan jsb granul leutik.

  • Automatic Piston type Liquid Filling Machine

    Mesin ngeusian Cairan jinis Piston otomatis

    Sistem keusikan disetir ku motor servo anu mastikeun akurasi keusikan tinggi, ogé gampang diatur volume ngeusian dina layar sentuh langsung.

  • GDF Piston Filler

    GDF Piston Filler

    GDF Piston Filler pikeun cairan kentel, sapertos saos tomat, mayonis, krim, mantega, jam, madu, sampo sareng sajabana

  • GW30T08 Multi-head Combination Weigher

    GW30T08 Multi-sirah Kombinasi Weigher

    GW Series Multihead Weigher cocog pikeun timbangan tea, siki, biji kopi, kacang coklat, kismis, Hardware sareng Partikel Plastik sareng sajabana GW Multihead Weigher ogé cocog pikeun beurat produk anu ageung sapertos kentang, tomat, bawang, buah, sayuran sareng salad kalayan beurat udagan ageung.

  • GW14T25 Multihead Weigher

    GW14T25 Multihead Weigher

    Cocog sareng dosis pikeun produk granulated dina kaayaan padet, kalebet produk kalayan bentukna géometris henteu teratur. Timbangan multihead khususna cocog pikeun dianggo sareng produk, dimana beurat sapotong tunggal langkung ti 5-6 g. Tiasa dianggo kanggo biskuit, buah garing, manisan, mini-waffles, produk beku, jeli, pasta, camilan, granola, chip, kacang, kurupuk, mini croissant, franc blanched

  • GW14T16 Multi-head Combination Weigher

    Weigher Kombinasi GW14T16 Multi-sirah

    GW Series Multihead Weigher cocog pikeun timbangan tea, siki, biji kopi, kacang coklat, kismis, Hardware sareng Partikel Plastik sareng sajabana GW Multihead Weigher ogé cocog pikeun beurat produk anu ageung sapertos kentang, tomat, bawang, buah, sayuran sareng salad kalayan beurat udagan ageung.

  • GW10T16 Multihead Weigher

    GW10T16 Multihead Weigher

    Cocog sareng dosis pikeun produk granulated dina kaayaan padet, kalebet produk kalayan bentukna géometris henteu teratur. Timbangan multihead khususna cocog pikeun dianggo sareng produk, dimana beurat sapotong tunggal langkung ti 5-6 g. Tiasa dianggo kanggo biskuit, buah garing, manisan, mini-waffles, produk beku, jeli, pasta, camilan, granola, chip, kacang, kurupuk, mini croissant, franc blanched

  • GW-L-3000-4H Four Heads Linear Weigher

    GW-L-3000-4H Opat Huluna Linear Weigher

    Produk anu bentukna henteu teratur sapertos jinis produk pasta, camilan, chip jsb

    Produk halus sareng kadar debu anu handap sapertos gula, uyah, bumbu bumi, bubuk cuci, hominy, rempah, jsb

     

  • GW-L-3000-2H Two Heads Linear Scale

    GW-L-3000-2H Dua Kepala Skala Linier

    Cocog pisan pikeun irisan, gulung atanapi produk bentuk biasa: sapertos gula, uyah, siki, béas, wijén, glutamat, bubuk susu, kopi sareng bubuk usum, sareng sajabana.

  • GW-L-12000-2H Two Heads Linear Weigher

    GW-L-12000-2H Dua Huluna Linear Weigher

    Dipaké pikeun dosis produk butiran sareng séréal, kalayan beurat maksimum hiji granul / hijian dugi ka 2-3g, sapertos gula, uyah, kacang, béas, lentil, pasta, mi, kacang-kacangan, musli, camilan, pelet, sayuran beku, jst…

  • GW-L-100-4H Four Heads Linear Scale

    GW-L-100-4H Opat Kepala Skala Linier

    Cocog pikeun dosis produk butiran sapertos kacang, béas, lentil, kacang kopi, chip, pasta, mi, manisan, kacang, biskuit, buah garing, jst…