headBanner

Taros Kami

AnHui Gaoge calakan Equipment Co., Ltd.

Alamat

No. 44 Jingang Road, Gangji,

Changfeng, Hefei, Anhui, Cina

E-mail

Telepon

Kontak Jalma: Mr. Henry Choi

Telepon: + 86-18969761806

Whatsapp: + 86-18969761806

Fax: +86 551 65636250

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Sabtu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami