headBanner

Mesin Packer Kasus Kanggo Kantong

Mesin Packer Kasus Kanggo Kantong

pedaran pondok:

GC mangrupikeun packer case load top pikeun aplikasi gerak intermiten anu tiasa ngahontal kagancangan dugi ka 10 kasus per menit, didesain sareng dibangun kanggo bungkus kasus kantong fléksibel sareng kantong. Ieu mangrupikeun solusi anu paling cocog pikeun casing produk naon waé anu utamina dibungkus dina kantong.


Detil Produk

Tanda Produk

GC mangrupikeun sapotong idéal pakakas paking pikeun pamaén ageung sareng usaha énggal atanapi alit anu peryogi otomatis bungkusan. Kusabab tapak suku kompak na sacara umum, mesin bungkusan kasus ieu ngamungkinkeun anjeun ngajadikeun otomatis prosés bungkusan anjeun tanpa ngorbankeun seueur jumlah lantai. Setélan gampang sareng parobihan gancang bakal ngamungkinkeun anjeun ngamaksimalkeun waktos anu berharga. GC tiasa ngadamel rupa-rupa ukuran kasus bergelombang, anu ngajantenkeun lumaku di industri mana waé. Customizable numutkeun kabutuhan bungkus anjeun, GC mangrupikeun mesin packer case anu cocog pikeun spéktrum anu lega pikeun aplikasi kemasan kasus beban top.

 

Fitur:

Hemat ruang kusabab konstruksi kompak, mantap sareng padet
Ramah-pamaké low, susunan ergonomis majalah kosong
Gampang dibersihkeun kusabab struktur anu jelas sareng aksés anu saé
Penanganan produk hipu ku operasi langsung sareng lancar
Idéal dilengkepan ku sistem pengelompokan anu inovatif sareng produktif
Ukuran format anu gancang sareng aman dirobih pikeun produksi ékonomi
Fitur opsional sapertos modul baki atanapi tutup luar éksternal kanggo fungsi tambahan
Dugi ka 12 kasus AC per menit
Sistem pangumpulan-kumpulan
Paksi fungsi sareng servo drive
Gumantung kana ukuran produk sareng kasus

 

Parameter Téknis

Modél

GC-120

Max. Laju

120 BPM

Kaluaran

5-10 karton / mnt

Kantong beurat

langkung ageung ti 10KG

Laju

90 dugi 120 kantong / mnt

Temp ambient

 -10 ° C nepi ka + 45 ° C

Listrik

380V / 50Hz, 3phase atanapi disesuaikan per spésifikasi

Kakuatan

3KW

Tekanan Udara & Konsumsi

0,7Mpa, 0,6 M3 / mnt

Ukuran kantong (mm)

L 900-1100mm x W 550-650mm

Pakét beurat (kg)

40-50kg / kantong

 




  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami