headBanner

Gaya Kantong

  • Pillow Bag

    Bantal Kantong

    Gaya kantong serbaguna, ekonomis, sareng populér anu tiasa narik ati ku grafik anu pas. Lumaku pikeun ampir kabéh industri sareng aplikasi.

    Seueur pabrikan tuangeun di pasar dunya anu parantos nganggo GAOGE GPB Rotary Pouch Packaging Machine kanggo ngepak produk alit / ageung sareng bubuk aranjeunna janten kantong sareng nangtung kantong kalayan zipper.

    Kantong stand-up sareng handapeun anu narilep sareng sisina dilas anu tiasa dilengkepan ku sistem panutup, fitur fungsional sareng desain raster sareng motong anu béda. Mesin bungkusan nangtung ngamungkinkeun anjing laut transversal (bahkan dina sisina) dilaksanakeun pikeun nyiptakeun kantong. Pilih pilihan anu pangsaéna pikeun kabutuhan anjeun.

    Gaya kantong pikeun tampilan nangtung anu menonjol. Rupa anu lega na cocog pikeun labél sareng grafik, sareng tiasa ngagaduhan segel nangtung atanapi off-center nangtung pikeun grafik payuneun sareng tukang. Cocog sareng ampir sadaya industri.

    Kantong bantal kalayan sisipna interleaved didamel dina mesin bungkus nangtung GAOGE tina panas atanapi dorongan pilem anu tiasa dilas. Kantong cocog pikeun bungkus rupa-rupa produk dina jilidna dugi ka 60 liter.