headBanner

Kantong dina Case Packing

  • Bag in Carton Intermittent Motion Case Packer

    Kantong dina Carton Intermittent Motion Case Packer

    GC mangrupikeun packer case load top pikeun aplikasi gerak intermiten anu tiasa ngahontal kagancangan dugi ka 10 kasus per menit, didesain sareng dibangun kanggo bungkus kasus kantong fléksibel sareng kantong. Ieu mangrupikeun solusi anu paling cocog pikeun casing produk naon waé anu utamina dibungkus dina kantong.

  • Case Packer Machine For Pouches

    Mesin Packer Kasus Kanggo Kantong

    GC mangrupikeun packer case load top pikeun aplikasi gerak intermiten anu tiasa ngahontal kagancangan dugi ka 10 kasus per menit, didesain sareng dibangun kanggo bungkus kasus kantong fléksibel sareng kantong. Ieu mangrupikeun solusi anu paling cocog pikeun casing produk naon waé anu utamina dibungkus dina kantong.