headBanner

Kantong dina Carton Intermittent Motion Case Packer

Kantong dina Carton Intermittent Motion Case Packer

pedaran pondok:

GC mangrupikeun packer case load top pikeun aplikasi gerak intermiten anu tiasa ngahontal kagancangan dugi ka 10 kasus per menit, didesain sareng dibangun kanggo bungkus kasus kantong fléksibel sareng kantong. Ieu mangrupikeun solusi anu paling cocog pikeun casing produk naon waé anu utamina dibungkus dina kantong.


Detil Produk

Tanda Produk

Ngalereskeun lengkep, ngeusian sareng nutup prosés mung lumangsung di dua stasiun. Kukituna, sumber gangguan anu biasa diréduksi janten minimum sareng reliabilitas fungsina ningkat pisan. Kasus kosong dicekel kalayan aman sareng tepatna diposisikan dina sadaya stasiun salami prosés kemasan sadayana.

Prosés bungkusan optimum ieu ngakibatkeun bungkusan pasti sacara geometri. Salaku produk sareng bungkus diperlakukeun kalayan ati-ati, prosés bungkusan sadayana tiasa dijalankeun sacara aman sareng sacara terkontrol.

Sistem pengelompokan anu fleksibel - ranté siklus atanapi ngumpulkeun conveyer pikeun barang-barang pikeun dikonsumsi kana case- ngaktipkeun orientasi produk anu béda dina éta hal.

 

Fitur:

Hemat ruang kusabab konstruksi kompak, mantap sareng padet
Ramah-pamaké low, susunan ergonomis majalah kosong
Gampang dibersihkeun kusabab struktur anu jelas sareng aksés anu saé
Penanganan produk hipu ku operasi langsung sareng lancar
Idéal dilengkepan ku sistem pengelompokan anu inovatif sareng produktif
Ukuran format anu gancang sareng aman dirobih pikeun produksi ékonomi
Fitur opsional sapertos modul baki atanapi tutup luar éksternal kanggo fungsi tambahan
Dugi ka 12 kasus AC per menit
Sistem pangumpulan-kumpulan
Paksi fungsi sareng servo drive
Gumantung kana ukuran produk sareng kasus

 

Parameter Téknis

Modél

GC-120

Max. Laju

120 BPM

Kaluaran

5-10 karton / mnt

Kantong beurat

langkung ageung ti 10KG

Laju

90 dugi 120 kantong / mnt

Temp ambient

 -10 ° C nepi ka + 45 ° C

Listrik

380V / 50Hz, 3phase atanapi disesuaikan per spésifikasi

Kakuatan

3KW

Tekanan Udara & Konsumsi

0,7Mpa, 0,6 M3 / mnt

Ukuran kantong (mm)

L 900-1100mm x W 550-650mm

Pakét beurat (kg)

40-50kg / kantong

 




  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami