headBanner

Kantong dina Kantong Kantong Muka Kantong Placer, Filler & Deukeut (Sachets in Bag)

Kantong dina Kantong Kantong Muka Kantong Placer, Filler & Deukeut (Sachets in Bag)

pedaran pondok:

Sistem panempatan kantong otomatis GW sampurna pikeun super toko sareng panjualan ritel ku ngahontal efisiensi operasional anu luhur, éta desain ngamungkinkeun ngempelkeun kantong alit sareng vertikal disusun misah kana kantong sungut kabuka. Hiji jajar, dua jajar masing-masing atanapi dua towa kaguling anu ku pamundut klién.


Detil Produk

Tanda Produk

Dilarapkeun sacara lega pikeun ngepak béas, gula, siki, kadaharan piaraan, popok sareng bubuk detérjen pangan ieu, komoditi industri ringan & industri bahan baku kimia.

Sistem panempatan kantong otomatis GW sampurna pikeun super toko sareng panjualan ritel ku ngahontal efisiensi operasional anu luhur, éta desain ngamungkinkeun ngempelkeun kantong alit sareng vertikal disusun misah kana kantong sungut kabuka. Hiji jajar, dua jajar masing-masing atanapi dua towa kaguling anu ku pamundut klién. 

Mesin kantong otomatis pikeun kantong sungut kabuka tanpa gusset, cocog pikeun bungkus produk butiran dina rupa-rupa format.

Mesin bagging GW dirancang pikeun ngeusian sareng nutup kantong anu tos kabentuk sacara gampang sareng andal. Cocog pikeun produksi sedeng sareng tinggi, mesin bagging ieu adaptasi sareng pasar anu paling beragam dina sektor mana waé.

Kamungkinan pikeun ngagabungkeun sistem timbangan atanapi panutupan naon waé anu ngajadikeun GW solusi sampurna pikeun rupa-rupa produk granular.

 

 

Fitur:

* Mesin bungkusan otomatis tiasa ngarangkep bahan butiran sareng bubuk kana kantong sungut kabuka sacara otomatis, Éta tiasa ngawujudkeun nyoco kantong otomatis, bubuka kantong, muatan kantong, ngeusian produk, ngégél kantong sareng anu sanésna.

* Kantong anu dibungkus disegel ogé, cocog pikeun dibungkus bubuk sareng butiran, sapertos tuangeun, kadaharan ingon-ingon, siki, sangu, uyah, pupuk, jst.

* Antarmuka mesin-manusa anu ramah (HMI), éta tiasa nyayogikeun diagnosis sesar sareng solusi, sareng saklar gancang modeu damel kanggo ngarangkep bahan ciri anu béda.

* Dikawasa ku layar toél warna (Siemens), sareng ngagaduhan fungsi deteksi online real-time, anu merenah pikeun pangguna anu sanés

* Ngajalankeun stabil sareng dipercaya, pangropéa anu merenah

* Desain kompak idéal pikeun kamar bungkusan diwatesan

* Kantong individu nyokot-na muka
* Kantong kosong (nganggo atanapi henteu nganggo gusset) mindahkeun kana ngeusian sungut
* Kantong pengikat hermetik dina ngeusian sungut
* Kantong ngeusian (produk kaluaran tina skala atanapi dozer) sareng ngageter
* Sistem panutupan: Thermo-sealing sareng / atanapi sababaraha jahit, tilep sareng lem jsb.

 

Pilihan :
Sadaya jinis alat panutup kantong umum
Produk de-aerasi
Panel kadali jauh
Kantong ngalieuk
Kantong katutup 'push off' (luhur atanapi handap heula)
Desain stainless steel lengkep

 

 

Parameter Téknis

Modél

GW-650

Bahan anu lumaku

granular liquid likuiditas anu saé)

Jangkung beuratna

5 dugi 50kg (10lb dugi 110lb)

Kantong Matiris

Kantong anyaman, kantong kertas kraft, kantong PE

Jenis Kantong

Kantong hiji garis, saku samping M

Laju

3 dugi 16 kantong / mnt

Temp ambient

 -10 ° C nepi ka + 45 ° C

Listrik

380V / 50Hz, 3phase atanapi disesuaikan per spésifikasi

Kakuatan

3KW

Tekanan Udara & Konsumsi

0,7Mpa, 0,6 M3 / mnt

Ukuran kantong (mm)

L 900-1100mm x W 550-650mm

Pakét beurat (kg)

40-50kg / kantong




  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami