headBanner

Pakéan Otomatis, Minyak, sareng saos Mesin Pakét nangtung

Pakéan Otomatis, Minyak, sareng saos Mesin Pakét nangtung

pedaran pondok:

GAOGEPAK mangrupikeun mesin bungkus anu saluyu sareng terpercaya anu tiasa ngeusian bungkus, minyak, sareng saos dina kantong bantal ti minimum. Raksa nawiskeun, kagancangan sareng kinerja dina mesin bungkusan otomatis anu gampang dianggo. Sidik leutik nyadiakeun kalenturan dina rohangan fasilitas. Bagger nangtung ieu ogé nawiskeun pilem mandiri pilem mandiri sistem otomatis pelacakan pituduh pilem, salaku sistem perjalanan pilem perjalanan anu pondok sareng angin ngahiliwir pilem anu condong. Sadayana nyumbang kana gerakan pilem anu pas sareng operasi bébas masalah.


Detil Produk

Tanda Produk

Aplikasi:

Mesin bungkus kantong saos nangtung dirancang sareng dioptimalkeun pikeun ngabentuk nangtung, ngeusian sareng nyégel kantong bantal. Éta lumaku pikeun pengemasan bahan cair atanapi témpél sapertos saos indung, Béchamel Suaces, saos bodas, saos Marnay, saos Espagnole, saos Hollandaise, saos tomat klasik, saos tomat klasik, mayonnaise, saos tomat, peternakan, krim haseum, saos salsa, koktail Saos, saos creme, saos supa, cuka balalsam sareng dressin minyak zaitun, sambel Veloute dll.

 Pangisi piston GAOGEPAK & déposor piston sadayana dimimitian ku jalur produk inovatif kami anu ngamungkinkeun Mesin GAOGEPAK Horisontal sareng Mesin Seri Incline ngeusian sareng nyimpen produk anjeun dina kecepatan anu langkung luhur. Pangeusi piston kami nyayogikeun netepkeun netes gratis sareng nambihan presisi dina lini produk anjeun. Kami ngonfigurasi pangisi piston kami pikeun nyimpen jumlah saos, stews, adonan, campuran daging / saos, sareng pasté anu akurat unggal kali. Hasilna, pangisi piston sareng dépositor kami nganteurkeun akurasi ngeusian produk anu pangluhurna, kalayan tingkat dégradasi produk anu paling handap dina industri.

Prosés Gawe:


Ngadamel – Ngahaturanan – Ngabobodo – Ngabentuk (ngeusian – Ngégél) –Ngeuskeun Produk Ngahasilkeun

 

Rangkaian GVF mesin pembungkus nangtung GAOGE bakal janten pasangan jangka panjang sareng dipercaya anjeun. Anjeun bakal tiasa gancang ngaréspon tungtutan anu robih sareng tantangan pasar berkat kagunaanna, gancang sareng pangabisa nyiptakeun langkung ti jinis tas.

Ilahar dianggo pikeun aplikasi tina 50 bungkus per menit dugi ka 100, séri nangtung GVF sareng mesin segel tiasa ngahasilkeun kantong dugi ka 15 inci lébar (375mm) sareng kalebet pigura beurat stainless steel anu dilas tugas anu diwangun awét.

 

Fitur:

Kadua Servo Control  Spindle Pilem Puseur otomatis
Konstruksi stainless steel Kadali PLC
Sabuk Positioning Otomatis Tampilan Layar Toél Warna
Deteksi Pilem Otomatis Gampang dioperasikeun sareng bersih

Kontrol PLC kalayan kaluaran akurasi tinggi biaxial stabil stabil sareng layar rampa warna, pembuatan kantong, ngukur, ngeusian, nyetak, motong, réngsé dina hiji operasi
Buleud sirkuit misah pikeun kontrol pneumatik sareng kontrol kakuatan. Sora rendah, sareng sirkuitna langkung stabil
Pilem-tarik nganggo motor servo sabuk dobel: kirang narik résistansi, kantong kabentuk dina bentuk anu saé kalayan penampilan anu langkung saé, sabuk tahan janten lungse
Mékanisme ngaleupaskeun pilem éksternal: pamasangan pilem rangkep anu saderhana sareng gampang
Pangaturan panyimpangan kantong ngan ukur kedah dikontrol ku layar toél. Operasi saderhana pisan
Mékanisme jinis tutup, ngabélkeun bubuk kana jero mesin

Inpo tambahan

Modél GVF-420 GVF-520 GVF-720
Jenis kantong Kantong jenis bantal; Kantong gussét / Kantong handap datar (Pilihan)
Modeu Operasi Saliwat
Laju Hingga 80 kantong / mnt 20 dugi ka 70 kantong / mnt
Panjang Kantong (stroke tunggal) 20 dugi 280mm (0.8 dugi 11 ") 50 dugi 340mm (2.0 dugi 13.4 ") 50 dugi 460mm (1.9 "ka 18")
Kantong Lebar 40 dugi 200mm (1.6 dugi 7.9 ") 80 dugi 260mm (3.1 dugi 10.3 ") 80 dugi 350mm (3.1 "dugi ka 13.8")
Pakét Beurat 10g dugi ka 1000g 200g dugi ka 2000g 500g dugi ka 3500g
Lebaran Film Reel ≤420mm (16.5 ") 40540mm (21.2 ") ≤730mm (28.7 ")
Reel Outer Dia. 400mm (15.7 ") 400mm (15.7 ") 500mm (19.7 ")
Reel Batin Dia. 75mm (2.9 ")
Kandel pilem 0.04-0.12mm (40-120mic.)
Voltaseu AC220V / 50Hz, 1phase atanapi Per spésifikasi konsumén
Konsumsi Kakuatan 3KW
Syarat hawa anu dikomprés 0,6 MPa0.36 M3 / mnt
Beurat Mesin 600Kg 800Kg 1000Kg

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami