headBanner

Otomatis Mesin Kemasan Uyah Buka-kantong Mesin Kantong Kantong

Otomatis Mesin Kemasan Uyah Buka-kantong Mesin Kantong Kantong

pedaran pondok:

Kacida Akuratna. Hingga 20 Kantong / Min. Manual sareng Otomatis. Solusi ngeusian Solusi. Tatanén, Aplikasi Pangan sareng Industrial.


Detil Produk

Tanda Produk

Aplikasi



Ayeuna beuki loba perusahaan sareng pabrik anu daék milih mesin bungkusan otomatis. Skala bungkusan kuantitatif otomatis tiasa ngahémat kuli, ningkatkeun pisan produksi sareng ngahémat biaya. Garis produksi bungkusan otomatis gancang-gancang dikembangkeun dumasar kana nyerna sareng nyerep téknologi mesin bungkus di bumi sareng di mancanagara. Éta ngagaduhan seueur aplikasi, sareng sacara otomatis tiasa ngarangkep kantong tina bahan anu béda-béda, khususna kanggo kantong anyaman tanpa pilem palapis. Mesin bungkusan otomatis tiasa ngawujudkeun tuangeun otomatis, tuang kantong otomatis, ngamuat kantong, beurat, ngabungkus, ngégél sareng prosedur operasi sanésna.

 

 

Fitur



* Mesin bungkusan otomatis tiasa ngarangkep bahan butiran sareng bubuk kana kantong sungut kabuka sacara otomatis, Éta tiasa ngawujudkeun nyoco kantong otomatis, bubuka kantong, muatan kantong, ngeusian produk, ngégél kantong sareng anu sanésna.

* Kantong anu dibungkus disegel ogé, cocog pikeun dibungkus bubuk sareng butiran, sapertos tuangeun, kadaharan ingon-ingon, siki, sangu, uyah, pupuk, jst.

* Antarmuka mesin-manusa anu ramah (HMI), éta tiasa nyayogikeun diagnosis sesar sareng solusi, sareng saklar gancang modeu damel kanggo ngarangkep bahan ciri anu béda.

* Dikawasa ku layar toél warna (Siemens), sareng ngagaduhan fungsi deteksi online real-time, anu merenah pikeun pangguna anu sanés

* Ngajalankeun stabil sareng dipercaya, pangropéa anu merenah

* Desain kompak idéal pikeun kamar bungkusan diwatesan

* Kantong individu nyokot-na muka
* Kantong kosong (nganggo atanapi henteu nganggo gusset) mindahkeun kana ngeusian sungut
* Kantong pengikat hermetik dina ngeusian sungut
* Kantong ngeusian (produk kaluaran tina skala atanapi dozer) sareng ngageter
* Sistem panutupan: Thermo-sealing sareng / atanapi sababaraha jahit, tilep sareng lem jsb.

 

 

Jenis Kantong


Pra-dijieun kantong sungut kabuka kalayan gussets, standar kantong bantal atanapi blok / cross handap kantong, nganggo atanapi henteu nganggo gagang.

 

Bahan Kantong


Laminasi polywoven, kantong kertas, PP, PE jst.

 

 

Data Téknis


 

Modél GW-450 GW-550 GW-650
Bahan anu lumaku granular liquid likuiditas anu saé)
Jangkung beuratna 5 dugi 50kg (10lb dugi 110lb)
Kantong Matiris Kantong anyaman, kantong kertas kraft, kantong PE
Jenis Kantong Kantong hiji garis, saku samping M
Laju 3 dugi 16 kantong / mnt
Temp ambient  -10 ° C nepi ka + 45 ° C
Listrik 380V / 50Hz, 3phase atanapi disesuaikan per spésifikasi
Kakuatan 3KW
Tekanan Udara & Konsumsi 0,7Mpa, 0,6 M3 / mnt
Ukuran kantong (mm) L630-830mm x W 350-450mm L800-1000 x W450-550mm L 900-1100mm x W 550-650mm
Pakét beurat (kg) 10-20kg / kantong 25-30kg / kantong 40-50kg / kantong

 

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami