headBanner

Mesin ngeusian Cairan jinis Piston otomatis

Mesin ngeusian Cairan jinis Piston otomatis

pedaran pondok:

Sistem keusikan disetir ku motor servo anu mastikeun akurasi keusikan tinggi, ogé gampang diatur volume ngeusian dina layar sentuh langsung.


Detil Produk

Tanda Produk

Aplikasi:

Mesin ngeusian Cairan tipe Piston otomatis pikeun cairan kentel, sapertos saos tomat, mayonnaise, krim, mantega, jam, madu, sampo sareng sajabana

Mesin ngeusian ieu mesin jenis keusikan piston anu cocog pikeun ngeusian anu rupa-rupa cairan viskositas. Mesin didamel ku struktur garis, ngeusian jumlah sirah tiasa didamel khusus numutkeun kapasitas produksi anu béda sapertos 6/8/10/12/16 / 20 sirah.

Sistem keusikan disetir ku motor servo anu mastikeun akurasi keusikan tinggi, ogé gampang diatur volume ngeusian dina layar sentuh langsung.

Hal ieu seueur dianggo dina industri kosmétik, bahan kadaharan, kimia khusus, farmasi, sareng industri perawatan pribadi.

 

Fungsi & Fitur Utama:

 

  • Dijieun ku kualitas luhur 304 stainless steel, éta awét.
  • 316 bagian kontak produk stainless steel sayogi pikeun opsional numutkeun fitur produk.
  • Sistem dosis disetir ku motor servo, éta mastikeun akurasi keusikan tinggi.
  • Baki nampi cair sayogi bisi aya anu ngeclak tina ngeusian nozel.
  • Siraman ngeusian sirah sayogi pikeun opsional pikeun ngeusian cair busa.
  • Tiasa nyetél laju ngeusian anu béda dina hiji dosis.
  • Teu botol teu eusian.
  • Dikawasa ku PLC sareng operasi ngalangkungan layar rampa.
  • Henteu aya alat anu diperyogikeun pikeun ngarobih ukuran botol anu bénten-bénten.
  • Pasang gancang-masang bagian panyambungna, gampang dibongkar sareng jelas mesin.

 

 Spésifikasi

Modél Unit STRFP
Nomer Nozel PCS 6 8 10 12
Ngeusian volume Ml 100-1000ml / 250-2500ml / 500-5000ml
Kapasitas produksi Botol / jam 1000-3000 pcs / Jam (Gumantung kana volume ngeusian)
Éror kuantitatif % ± 1%
Voltaseu V 380V / 220V, 50Hz / 60Hz
Kakuatan KW 2.5 2.5 2.5 2.5
Tekanan hawa MPA 0.6-0.8
Konsumsi hawa M3 / mnt 0,8 1 1.2 1.2

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk kategori