headBanner

Mesin Kantong Muka Sungut Otomatis

Mesin Kantong Muka Sungut Otomatis

pedaran pondok:

Mesin Pakét Granule Big Bag Otomatis kanyataanna, solusi mechatronic nampilkeun parobihan format lengkep otomatis, dipisahkeun ku reliabilitas, résistansi sareng serbaguna. Éta dipaké dina bungkus ampir unggal jinis produk massal, padet.


Detil Produk

Tanda Produk

Aplikasi


Éta mangrupikeun garis bungkusan otomatis anu terpercaya sareng beurat pikeun nanganan produk granul ageung, uyah, gula, béas, siki, kadaharan piaraan, pupuk. Produk dikirimkeun kana wadah timbangan ku beuratna sorangan, pakan utama sareng pakan halus tiasa disaluyukeun nganggo gerbang cut-off kalayan bukaan variabel anu, gumantung kana kapasitas produksi, éta disetir pneumatically.

 

Fitur


  • Nyokot kantong individu sareng muka
  • Kantong kosong (nganggo atanapi henteu nganggo gusset) mindahkeun kana ngeusian sungut
  • Kantong kémpér hémat dina ngeusian sungut
  • Kantong ngeusian (produk kaluaran tina skala atanapi dozer) sareng ngageter
  • Sistem panutupan: Thermo-sealing sareng / atanapi sababaraha jahit, tilepan sareng lem jsb.

 

Jenis Kantong


Pra-dijieun kantong sungut kabuka kalayan gussets, standar kantong bantal atanapi blok / cross handap kantong, nganggo atanapi henteu nganggo gagang.

 

Bahan Kantong


Laminasi polywoven, kantong kertas, PP, PE jst.

 

Data Téknis


Jangkung beuratna 5 dugi 50kg (10lb dugi 110lb)
Ukuran kantong L630-830mm x W 350-450mm; L800-1000 x W450-550mm; L 900-1100mm x W 550-650mm (Ku pilihan)
Kaluaran 3 dugi 16 kantong per mnt (Gumantung kana produk sareng formatna.)
Temp ambient. -10 ° C nepi ka + 45 ° C
Listrik 380V / 50Hz, 3phase atanapi disesuaikan per spésifikasi
Kakuatan 3KW
Tekanan Udara & Konsumsi 0,7Mpa, 0,6 M3 / mnt

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami