headBanner

Mesin Packing Kantong Gusset otomatis

Mesin Packing Kantong Gusset otomatis

pedaran pondok:

Cocog pikeun dosis bubuk pengepakan, butiran, bahan ngalir gratis sareng sajabana sapertos bubuk susu, tipung, béas, jagong, siki, séréal, uyah, téh, kopi, aditif makanan, rempah-rempah, kadaharan piaraan, biskuit, katuangan puffed, permén, kacang , katuangan beku, bubuk cuci, pakan sareng produk sanés


Detil Produk

Tanda Produk

 

Aplikasi:


 

Cocog pikeun dosis bubuk pengepakan, butiran, bahan ngalir gratis sareng sajabana sapertos bubuk susu, tipung, béas, jagong, siki, séréal, uyah, téh, kopi, aditif makanan, rempah-rempah, kadaharan piaraan, biskuit, katuangan puffed, permén, kacang , katuangan beku, bubuk cuci, pakan sareng produk sanés

 

Rangkaian GVF mesin pembungkus nangtung GAOGE bakal janten pasangan jangka panjang sareng dipercaya anjeun. Anjeun bakal tiasa gancang ngaréspon tungtutan anu robih sareng tantangan pasar berkat kagunaanna, gancang sareng pangabisa nyiptakeun langkung ti jinis tas.

 

 

Fitur:

Khusus pikeun ngepak béas, kacang ‐ kacang, gula, buncis, jagong jsb tujuan produk granul leutik

Sadaya kontak Produk janten pinuh 304 # stainless steel (Mesin lengkep janten S / S tiasa dianggo opsional.)

Siemens / Omron PLC & 5.7 "Omron Colorful Touch Screen Controller

Motor tunggal / Dual Panasonic Servo ‐ disetir pikeun transportasi pilem

Lacak otomatis pilem, Panjang didaptarkeun ku Omron photoelectric ‐ eye & Encoder

Waktu cicing anu tiasa diatur pikeun segel anu langkung saé sareng ningkatkeun kagancangan bungkusan

Déwan rahang beurat-tugas beurat nempatkeun bantal pikeun shock sareng pangurangan sora

Parobihan ukuran kantong saderhana sareng gancang kalayan hiji set bentuk ‐ sapotong.

Struktur Ngonci Péstatik Unik - Reel ngonci struktur pikeun nyingkahan gambar pilem anu teu condong

Pangaluyuan suhu mandiri.

Satpam sareng saklar caket pikeun ngajantenkeun mesin langsung dieureunkeun nalika panto dibuka

Kalayan tanggal coder pikeun nyetak nomer angkatan, produksi & tanggal kadaluarsana

Rupa-rupa jinis pilem laminasi anu tiasa diégél nyaéta PE / BOPP, CPP / BOPP, CPP / PET, PE / NYLON, aluminium foil dumasar tiasa dijalankeun dina mesin. Konfigurasi Monolayer Polyethylene Film Sealing Jaw nyaéta pilihan pikeun ngahontal.

 

Pilihan:

● Sakabeh AISI304 # Bingkai stainless steel

● Alat Gusset

● Alat perforasi

● Konstruksi Poliétilén Sealing Jaw Pangwangunan

● Servo disetir Konfigurasi Gerak Jaw Sealing Horisontal

● Gas Nitrogén ‐ Siram

● Deflasi

 

Analisis kaunggulan:

Laju bungkus gancang ngalawan padamelan & biaya tenaga kerja manual, Laju dugi ka 70 kantong / mnt

Bener ngepak produk anjeun, unggal bungkus kalayan sakitar + 0,1 - 5g kasabaran dina beurat;

Nyatana, sadaya detil di luhur nyarios ka kami yén mesin kami nguntungkeun.

 

Inpo tambahan

Modél

GVF-420

GVF-540

GVF-730

Jenis kantong

Kantong jenis bantal;

Kantong gussét / Kantong handap datar (Pilihan)

Modeu Operasi

Saliwat

Laju

Dugi ka 70 kantong / mnt

Panjang Kantong

20 nepi ka 280mm

(0,8 dugi ka 11 ")

50 dugi 340mm

(2.0 dugi 13.4 ")

50 nepi ka 460mm

(1,9 "ka 18")

Kantong Lebar

40 nepi ka 200mm

(1.6 dugi 7.9 ")

80 dugi 260mm

(3.1 dugi 10.3 ")

80 dugi 350mm

(3.1 "dugi ka 13.8")

Lebaran Film Reel

≤420mm (16.5 ")

40540mm (21.2 ")

≤730mm (28.7 ")

Kandel pilem

0.04‐0.12mm (40‐120mic.)

Voltaseu

AC220V / 50Hz, 1phase atanapi Per spésifikasi konsumén

Konsumsi Kakuatan

3KW

Syarat hawa anu dikomprés

0,6 MPa0.36 M3 / mnt


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami