headBanner

Mesin Pakét Bubuk Kantong ageung

Mesin Pakét Bubuk Kantong ageung

pedaran pondok:

GW GAOGEPAK sistem bagging sapinuhna otomatis, didesain khusus pikeun ngeusian sareng nutup kantong leutik sareng kantong gusset.
Hususna kompak hartosna yén mesin tiasa dipasang di daérah produksi anu aya.


Detil Produk

Tanda Produk

Mesin bungkusan granul kantong ageung otomatis éta cocog khusus pikeun ngepak produk granul 5-25KG sapertos sangu, jagong, sisikian, kacang-kacangan, pakan, gula, siki, pupuk jsb kana kantong anu tos dilakukeun.

Bahan kantongna tiasa kantong kertas, kantong PE, anyaman kantong.

Katerangan konfigurasi

1 Mesin gampang dioperasikeun sareng stabil kusabab nyoko kana Siemens PLC sareng layar sentuh warna 10 inci dina bagian kontrol.

2 Bagian pneumatik ngadopsi Festo solenoid, pemisah cai-minyak, sareng silinder.

3 Sistem vakum ngadopsi Festo solenoid, filter, sareng saklar tekanan vakum digital.

4 Saklar magnét sareng saklar fotoéléktrik disayogikeun dina unggal mékanisme gerakan, anu aman sareng dipercaya.

Komponén mékanisme

1 Sistem kantong nyokot-otomatis: Otomatis nyokot kantong anu tos disiapkeun.

2 Muka kantong, clamping, mékanisme kantong: Sacara otomatis muka, tahan sareng ngalereskeun kantong.

3 Kantong rangkulan sareng mékanisme pangiriman: Kantong rangkulan sareng kantong pangiriman.

4 Kantong ngaput: Kantong ngalantarankeun otomatis sareng ngaput otomatis (kantong ngaput)

5 Bagian kontrol listrik: Ngadalikeun lengkep unit bungkusan sadayana.

Parameter

Henteu. Barang Parameter
  Wangun produk

 

Bubuk
  Bentuk Kantong Kantong tos aya
  Ukuran Kantong 1000MM × 500MM (L × W)
  Laju 3-8bag / mnt
  Beurat 5-25kg / kantong (Peryogi ngarobih bagian pikeun rentang ngeusian ageung sapertos)
  Tingkat Panarimaan Kantong Jahit  ≥99,9%
  Ribut ≤70Db
  Kakuatan 5.5KW AC380V ± 10% 50Hz
  Tekanan hawa ≥5kg / cm2
  Jumlah Spare Bag 40 ~ 80 kantong
  Max. Konsumsi hawa 0,5M3 / mnt

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami