headBanner

Otomatis 5-50KG Sato Piaraan Gebang Mesin Granule Packing

Otomatis 5-50KG Sato Piaraan Gebang Mesin Granule Packing

pedaran pondok:

Umpan Sato Otomatis Sato Piaraan Mesin Granule Packing dianggo pikeun beurat otomatis sareng bungkus kanggo bahan granul kana kantong ageung tina 10kg dugi ka 50kg


Detil Produk

Tanda Produk

Mesin Pakan Granule Sato
Upami aya produk "tradisional" dina sajarah panjang sareng suksés perusahaan GAOGEPAK, éta pasti pakan ternak; salaku kanyataan, garis bungkusan kami parantos ngiringan tumuh sareng pamekaran lapangan produksi ieu di daérah kami heula, teras di Italia sareng ayeuna di sakabeh dunya, ningkatkeun sareng ningkatkeun garis pangepak kami sareng ngajaga kualitas salaku pendamping perjalanan kami.

Pelet, mash, bran, granules, flakes, ditumbuk, produk ieu dina sagala rupa bentukna dosed ku weighers sabuk-fed urang, Kotor / N atanapi Net / N gumantung kana kapasitas dipénta lajeng dibungkus ngaliwatan mesin bagging IGF lengkep otomatis kami, sanggup damel sareng kertas, anyaman polipropilén sareng kantong PE mimitian ti 5 dugi ka 50 kg sareng ngahontal kapasitas dugi ka 1200 kantong / jam. Kalayan pakan ternak, sistem panutupan anu biasana bakal dijahit.

 

Aplikasi


Otomatis 5-50KG Sato Piaraan Ngakan Eupan Granule Packing Machine éta khusus cocog kanggo ngepak produk granule 5-25KG sapertos sangu, jagong, sisikian, kacang, pakan, gula, siki, pupuk jsb kana kantong anu tos dilakukeun.

Bahan kantongna tiasa kantong kertas, kantong PE, anyaman kantong.

 

 

Fitur


Otomatis 5-50KG Sato Piaraan Gebang Mesin Granule Packing dipaké pikeun beurat otomatis sareng bungkus pikeun bahan granul kana kantong ageung tina 10kg dugi ka 50kg. Mesin pakan ternak sato diwangun ku bahan silo, digital weigher, kantong nyayogikeun unit, ngeusian unit paking, ngalaksanakeun sistem sareng sistem ngaput. Diwangun ku perusahaan urang pikeun méréskeun masalah padamel anu kirang sayogi, biaya tenaga kerja anu langkung luhur sareng kualitas operasi manual anu teu stabil pikeun bahan butiran sarat ageung pengepakan kantong. Kami nyayogikeun ogé beurat pamariksaan saterusna sareng sistem palletizing robot.

Konfigurasi unit: bahan silo, timbangan digital, sistem suplai kantong, sistem pengepakan, sistem pangiriman sareng sistem jahit

 

Katerangan konfigurasi

1 Mesin gampang dioperasikeun sareng stabil kusabab nyoko kana Siemens PLC sareng layar sentuh warna 10 inci dina bagian kontrol.

2 Bagian pneumatik ngadopsi Festo solenoid, pemisah cai-minyak, sareng silinder.

3 Sistem vakum ngadopsi Festo solenoid, filter, sareng saklar tekanan vakum digital.

4 Saklar magnét sareng saklar fotoéléktrik disayogikeun dina unggal mékanisme gerakan, anu aman sareng dipercaya.

 

Komponén mékanisme

1 Sistem kantong nyokot-otomatis: Otomatis nyokot kantong anu tos disiapkeun.

2 Muka kantong, clamping, mékanisme kantong: Sacara otomatis muka, tahan sareng ngalereskeun kantong.

3 Kantong rangkulan sareng mékanisme pangiriman: Kantong rangkulan sareng kantong pangiriman.

4 Kantong ngaput: Kantong ngalantarankeun otomatis sareng ngaput otomatis (kantong ngaput)

5 Bagian kontrol listrik: Ngadalikeun lengkep unit bungkusan sadayana.

 

 

Data Téknis


 

Modél GW-450 GW-550 GW-650
Bahan anu lumaku granular liquid likuiditas anu saé)
Jangkung beuratna 5 dugi 50kg (10lb dugi 110lb)
Kantong Matiris Kantong anyaman, kantong kertas kraft, kantong PE
Jenis Kantong Kantong hiji garis, saku samping M
Laju 3 dugi 16 kantong / mnt
Temp ambient  -10 ° C nepi ka + 45 ° C
Listrik 380V / 50Hz, 3phase atanapi disesuaikan per spésifikasi
Kakuatan 3KW
Tekanan Udara & Konsumsi 0,7Mpa, 0,6 M3 / mnt
Ukuran kantong (mm) L630-830mm x W 350-450mm L800-1000 x W450-550mm L 900-1100mm x W 550-650mm
Pakét beurat (kg) 10-20kg / kantong 25-30kg / kantong 40-50kg / kantong

 

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami