headBanner

Alat-alat Ancillary

  • Rotary Accumulating Table

    Méja Akumulasi Rotary

    Sadaya bungkusan leutik anu parantos ditumpukeun dina méja akumulasi puteran, para pagawé tiasa linggih ngurilingan tinju, bungkus karton.

  • Take-off Conveyor

    Candak-off Conveyor

    Take-off conveyor lumaku pikeun nganteurkeun bungkus kantong anu dibungkus tina handapeun mesin bagging nangtung nepi ka kaluaran ka stasiun kerja anu sanés.

  • Weigher Supporting Platform

    Platform Ngadukung Weigher

    Platformna kompak, stabil sareng aman kalayan guard-rail & tangga. Éta biasana dianggo pikeun nahan skala,

  • Z-Type Bucket Elevator

    Lift Z-Type Ember

    Éta fungsina pikeun naékkeun bahan tina taneuh kana fasilitas anu langkung luhur.

  • Screw Elevator

    Screw Lift

    Lift sekrup sélulér gratis kalayan hopper loading anu teu kapisah. A ngawelah muterkeun di jero Hopper ngamuat leupas eusi Hopper sareng ngabantosan eupan kana bagian lift screw tubular.

  • Metal Detector For Aluminum Foil Packages

    Detéktor Logam Pikeun Paket Aluminium foil

    Cocog pikeun ngadeteksi ferrous & stainless steel dina bungkus foil aluminium, sapertos coklat, chip kentang, sosis bubuk susu, produk acar sareng sajabana barang-barang.

  • Metal Detector

    Detéktor Logam

    Detéktor Logam gunana pikeun ngadeteksi objék ferrous sareng non-ferrous dina paket produk réngsé, éta seueur diterapkeun dina bahan pangan, cocooan, ubar, tékstil sareng industri sanés.

  • Checkweigher

    Pamariksaan

    Checkweighers tiasa ngadamel sababaraha jinis pak, kalebet kantong, baki sareng karton sareng cocog pikeun kalolobaan lingkungan produksi. Desain modular anu inovatif ngajantenkeun checkweigher gampang dibersihkeun pikeun ngaminimalkeun waktos panerapan.