headBanner

Tentang Kami

Ideu kami janten kanyataan anjeun

GAOGE mekarkeun, ngararancang, ngadamel sareng masang pepelakan lengkep kanggo timbangan, bungkus, ngepak, palététis, mungkus sareng nganteurkeun kantong sareng palét.
Garis otomatis anu menonjol pikeun tingkat réliabilitas, kualitas, sareng inovasi téknologi luhurna.
GAOGE diapresiasi ku palanggan ageung, boh nasional boh internasional, pikeun inovasi, réliabilitas sareng tingkat kualitas luhur tina solusi téknis na.
Kompeténsi sareng pangalaman jurusan téknis kami mastikeun solusi anu dipersonalisasi, khusus, pikeun minuhan sarat tina klien mana waé.
Sajauh ieu seueur perusahaan di Cina sareng sadunya milih pikeun ngandelkeun kami pikeun solusi kami, anu kasohor kusabab kualitas luhur, reliabilitas sareng efisiensi.

Pabrik produksi penting

Situs produksi GAOGE, tempatna di Gangji Town, Hefei, Anhui, Cina, ngaliput luas permukaan jero rohangan 3000 m². 
Perhatosan kana mesin bungkus, ti saprak 2010 perusahaan dilengkepan lathes CNC, pencét press punch, mesin bending, mesin motong laser, coét sareng sajabana.
Kalayan ukuranana ageung sareng rupa-rupa pakakasna, pabrik Gaoge tiasa ngadamel sistem bungkusan lengkep anu rumit.
Coherent sareng filsafat pabrikna nyalira, GAOGE ngahasilkeun sadaya kaseueuran komponén anu diperyogikeun pikeun mesinna nyalira di pabrikna nyalira.

Filsafat

Sadaya produk GAOGE didesain sareng didamel dina perusahaan. Pikeun ngahontal ieu, GAOGE tiasa ngandelkeun tim desainer khusus sareng teknisi, sanggup ngahasilkeun sagala jinis mesin ti mimiti dugi ka akhir.
Pamakéan pusat damel dumasar kana alat-alat mesin kontrol numeris, mesin motong laser, pencét-benders sareng rupa-rupa alat inovatif ngamungkinkeun GAOGE ngadamel bagian-bagian mékanis anu penting pikeun mesinna nyalira.
Filsafat produksi ieu ditarjamahkeun kana sababaraha kaunggulan pikeun konsumén, anu tiasa ngandelkeun kadali kualitas mutlak kana komponén sareng silih gentoskeun, bari ngajamin kecepatan palaksanaan maksimum pikeun mesin énggal ogé pikeun alat cadang.

Solusi pikeun sadaya kabutuhan

GAOGE nyayogikeun langkung ti ngan ukur mesin kemasan tunggal. Éta tiasa ngadamel sistem anu lengkep, tina panyimpenan bahan baku dugi ka diajar sareng masang siklus produksi sadayana, disimpulkeun ku bungkus.
Salah sahiji nilai tambah perusahaan urang nyaéta kamampuan nawiskeun potongan peralatan khusus dumasar kana pamundut pelanggan. Dimimitian ku standar konstruksi anu teruji anu saé, GAOGE tiasa nawiskeun rangkeian solusi anu diciptakeun pikeun sampurna ngaréspon sarat konsumén anu saleresna, ngagabungkeun reliabilitas, gampang dipasang sareng kalenturan panggunaan.

Palayanan palanggan

Kami sadar peran penting kami dina kamekaran bisnis téhnologis konsumén kami. Tugas urang ngalibatkeun langkung ti ngan ukur nyayogikeun mesin sareng alat: naon anu kami nawiskeun nyaéta jasa konsultasi lengkep.
Ladenan anu nuturkeun konsumén urang ti perencanaan pabrik dugi ka pangwangunan sareng aktivasina, ti mimiti pelatihan karyawan dugi ka optimalisasi mesin. Hubungan anu caket sareng konsumén urang, anu teras-terasan ngalangkungan waktos berkat layanan palanggan kami, organisasi saatos penjualan anu lengkap sareng sacara artikulasi, dina ngurus pelanggan.
Tujuan organisasi ieu tiasa diringkeskeun dina tilu tindakan utama:
1. ngatur pamundut sareng kaayaan darurat 
2. manajemén pangropéa
3.ngatur suku cadang
Laju intervénsi sareng organisasi, tiasa ngajamin pangiriman ka palanggan, dimana waé sareng dina 48 jam, mangrupikeun salah sahiji poin anu kuat GAOGE.

Sok narékahan pikeun kapamingpinan

Sadaya produk urang diulik, dirarancang sareng didamel di jero perusahaan. Filsafat produksi ieu ditarjamahkeun kana sababaraha kaunggulan pikeun konsumén:

1. kontrol kualitas mutlak komponén
2. komponén silih tukeur
3.kecepatan palaksanaan maksimal
Jasa 4. akurat dina duanana mesin anyar sareng suku cadang

Upaya kontinyu pikeun kualitas

Kana ngudag tujuan pikeun terus ningkatkeun kualitas mesin sareng jasa "pelanggan" kami, kami parantos nganggo sistem manajemen kualitas pikeun prosés produksi urang sorangan, saluyu sareng modél anu kasohor sareng terkenal di dunya, ISO 9001-2015, dumasar anu sertifikasi kami dikaluarkeun sababaraha taun ka pengker. Ogé kami ngagaduhan sertipikat CE pikeun mesin kami.

Sértipikasi

33(1)
gaogepak
221

Mitra

1
2
3
4
5(1)
6
7
8
9