headBanner

500-1000g Garam Granule Packing Machine Kalayan Piala Volumetrik

500-1000g Garam Granule Packing Machine Kalayan Piala Volumetrik

pedaran pondok:

Dilarapkeun pikeun beuratna sababaraha jinis granular, produk tipung sapertos gula, nasi, bumbu inti hayam, siki, uyah, susu bubuk / kopi / bumbu, sareng sajabana.


Detil Produk

Tanda Produk

Mesin VFFS Kalayan Piala Volumetrik pikeun Granula

Pikeun Sangu, Gula, Uyah, Kopi, Siki, Kacangan, sareng sanéna alit

 

Aplikasi:


Sagala jinis bahan gandum, bahan lambar, bahan strip sareng bahan kalainan anu sapertos permén, siki melon, chip, kacang, nutlet, buah anu diawétkeun, jelly, biskuit, confect, camphorball, currant, almond, coklat, filbert, jagung, piaraan bahan kadaharan, bahan kadaharan anu kabur, hardware sareng plastik tiasa ditimbang ku jatah.

Mesin tiasa didukung ku mesin beurat otomatis, méja mesin dosing kaca, conveyor angkatan manual sareng mesin dosis spiral. Éta ngagaduhan rangkep anu saé, cocog pikeun bungkus unggal jinis barang sapertos bijil, blok, bar sareng bubuk, sareng sajabana

Éta cocog dianggo dina ngepakkeun akurasi anu luhur sareng bahan rapuh anu gampang, sapertos: tuangeun anu puffy, nasi garing, Kripik Kentang, Snacks, permén, pistachio, gula, irisan apel, pangsit, coklat, kadaharan ingon-ingon, barang-barang alit dll.

Garis bagging otomatis diwangun ku lift LIPI tunggal otomatis, alat cup Volumetric, mesin pembuatan kantong otomatis kumplit sareng unit percetakan tanggal, unit conveyor sareng asesoris anu jauh-jauh

  • Kontrol PLC kalayan kaluaran akurasi tinggi biaxial anu stabil dipercaya sareng layar rampa warna, pembuatan kantong, ngukur, ngeusian, nyetak, motong, réngsé dina hiji operasi.
  • Buleud sirkuit misah pikeun kontrol pneumatik sareng kontrol kakuatan. Sora rendah, sareng sirkuitna langkung stabil.
  • Pilem-tarik nganggo sabuk dobel motor servo: kirang narik résistansi, kantongna kabentuk dina bentuk anu saé kalayan penampilan anu langkung saé, sabuk tahan pikeun lungse.
  • Mékanisme ngaleupaskeun pilem éksternal: pamasangan pilem rangkep anu saderhana sareng gampang.
  • Pangaturan panyimpangan kantong ngan ukur kedah dikontrol ku layar toél. Operasiana saderhana pisan.
  • Mékanisme jinis tutup, ngabélkeun bubuk kana bagian jero mesin.

 

Inpo tambahan

Modél GVF-520
Gaya Kantong Kantong Bantal, Gussét atanapi blok handapeun kantong (Pilihan)
Kantong Lebar 80 dugi 250mm (3.1 dugi 9.8 ″)
Karakteristik Produk 80 dugi 370mm (3.2 dugi 14.6 ″)
Lebar pilem ≤520mm 
Dosis System Cocog Granula, Bubuk, Cairan, Pastes
Ngajalankeun Gerak Saliwat
Efisiensi Gawe 30-80 kantong / mnt
Kadali Ku PLC sareng Layar Sentuh HMI
Tanggal Coding tiasa Panas Stamping Coder, Thermal Transfer Coder, Label Applicator
Pilihan Sadia Perforasi, lebu nyerep, Seal PE Pilem, SS Frame, SS & AL Konstruksi, Nitrogen Flushing, Coffee Valve, Air Expeller
Kakuatan & Tegangan 7 KW
Komprési Hawa 0,7 MPa 0,4 M3 / mnt
Diménsi 1650mm * 1170mm * 1700mm (65.0 * 46.1 * 67.0 ″)
Beurat Mesin 800 KGS

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami