GPB
GW
vffs

Solusi Bagging lengkep

GAOGEOPAK mangrupikeun pemasok sumber tunggal kanggo solusi épék hemat biaya, kalebet timbangan / pangeusi, kantong kantong, mesin bagging otomatis sareng palét.

  • Mesin Kantong Mulut-Buka
  • Mesin Pakét VFFS
  • Mesin Pakét Kantong Pra-Didamel

Industri

Milarian seueur pilihan mesin kemasan nangtung VFFS pikeun kantong kirang ti 5kg sareng kantong langkung beurat langkung ti 5kg.

Kami ogé tiasa ngalengkepan garis bungkusan anjeun nganggo palétot robotic sareng konvensional, manjang hoodie sareng bungkus manteng urang.

Pilih industri anjeun di handap pikeun ningali solusi anu sayogi.

  • Compact, sturdy design. Great operating autonomy with multiple bag stack.

    Kualitas desain

    Desain kompak, kokoh. Otonomi operasi anu saé kalayan sababaraha tumpukan kantong.

  • Efficient bagging solution for virtually any free-flowing products while handling multiple bag sizes.

    Kalayan serbaguna

    Solusi bagging anu épisién pikeun ampir sadaya produk ngalir kalayan bébas bari nanganan sababaraha ukuran kantong.

  • Quick bag changeovers, excellent machine accessibility and simple operation.

    Kagunaan

    Changeover kantong gancang, aksés mesin anu saé pisan sareng operasi saderhana.

tentang Kami
company_img

Ideu kami janten kanyataan anjeun

GAOGE mekarkeun, ngararancang, ngadamel sareng masang pepelakan lengkep kanggo timbangan, bungkus, ngepak, palététis, mungkus sareng nganteurkeun kantong sareng palét.

Garis otomatis anu menonjol pikeun tingkat réliabilitas, kualitas, sareng inovasi téknologi luhurna.

GAOGE diapresiasi ku palanggan ageung, boh nasional boh internasional, pikeun inovasi, reliabilitas sareng tingkat kualitas luhur tina solusi téknis na ...

 

tingali langkung